Icebound Harpy 88 Napisano 3 godziny temu So cruel… loving u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 49 Napisano 3 godziny temu oda do butelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepełnoszczupły Leszek 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: So cruel… loving u uważaj, żebyś nie oślepła od wódki z mety od łysej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niepełnoszczupły Leszek napisał: uważaj, żebyś nie oślepła od wódki z mety od łysej Witaj Moon mój oddany wierny przyjacielu, od romantycznego spotkania na balkonie przy blasku księżyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 88 Napisano 3 godziny temu Kolega dał mi piwo a drugi zaprasza ale ja mam dość nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 88 Napisano 3 godziny temu Mój 17 pro zaraz baterie straci haaa haa aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 88 Napisano 3 godziny temu Madziu zostałam zabrana nad zalew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Madziu zostałam zabrana nad zalew Ale jesteś bezpieczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Mój 17 pro zaraz baterie straci haaa haa aa Ja mam 19 % i słabą baterię, która ma swoje lata. Po Nowym Roku czas chyba na nowy telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 88 Napisano 3 godziny temu Boję się mężczyzny …- a może to moje urojenie mam 2 proc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Boję się mężczyzny …- a może to moje urojenie mam 2 proc Zaraz ci padnie telefon. Juz padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 3 godziny temu Czas na kolędę bezbożnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale jesteś bezpieczna? Tworzycie nowe poziomy komedii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach