Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Firlipatka

co o tym myslicie ?

Polecane posty

Wrocil... zdradzal, przez jakis czas spotykal sie ze nia i ze mna, przepraszal na kolanach, wyjechal do Iraku...6 miesiecy, mialam czekac, nie dalam rady po mailu i jego slowach \"luzno podchodze do bycia razem\" niby zle zrozumialam...W pt na kolanach mi sie oswiadczyl, nie moglam przyjac...W sobote w nocy chcial wejsc do mego mieszkania przez okno - doslownie!Wyszlam do niego,plakalismy,chcial zabrac mi klucze, chyba popchnal,dzis nie pamietam, mam tylko prawa strone ciala zcharatana,strupy na kolanie,lokciu, siniaki - boli...U mnie byl ktos, moze dlatego odszedl nie robiac juz nic.Dzwonil,przepraszal,pow ze nigdy nie przestanie mnie kochac...bedzie czekal. Ja tez Cie kocham, chce byc z Toba,ale tak strasznie nie chce sie juz bac, nie chce bolu i lez... Co mam zrobic? No co?

Gość mała tereska
Ty już chyba o tym pisałaś...

Gość kto to wie -

Gość francuski piesek
zgadza sie...czytalem juz to i wynik jest ten sam....duzo porzadnych facetow na swiecie wiec tego sobie odpusc

Tak pisalam wczoraj pozno wieczorem...Dobrze poslucham Was, moze lepiej jest ocenic sytuacje kiedy patrzy sie na to na \"sucho\" kiedy nie ma sie zadnych uczuc i moze zdrowo do tego podchodzicie...Postram sie zamknac to juz na zawsze...Eh jak to byloby dobrze nie czuc wcale...

Gość _naturalnie
czy ten facet jest wojskowym?

Gość _naturalnie
daj sobie spokój, to największe główno

Gość mojakochana
jeśli zdradzał przez długi czas to miał świadomość że Cie krzywdział. Czy tak postępuje osoba któa kocha?? Wiem że boli, ale pomyśl czy chcesz przez to znów przechodzić?? Kiedys za jakiś czas...

Gość poważny człowiek
olej go! popchnął Cię że masz strupy i siniaki? zdradzał Cię? - może żałuje, ok, ale popchnął Cię w trakcie przeprosin? OLEJ!!

cHCIAL MI WYRWAC Z REKI KLUCZE I CHYBA WTEDY UPADLAM, BYLAM W TAKIM SZOKU ZE JUZ NIE PAMIETAM. TO BYLO JAK JAKIS FILM... pRZEZ 2 MIESIACE SIE Z NIA SPOTYKAL, MOWIL JEJ ZE JEST ZAKOCHANY W JEJ TWARZY...CALOWALI SIE...

Gość MiciaKicia
z kad ty jestes? jestes polka?

Gość MiciaKicia
Ile ty masz lat? Obuzi sie z tego koszmaru!! Dziewczyno bierz sie w garsc!! Co juz mu tamta lala nie pasuje, a ty jestes pod reka?!! Powiedz Nie!!

Gość MiciaKicia
Oj nie z polski ;-)

Gość _naturalnie
Kiedyś sam wojskowy mi powiedział, żebym nigdy nie wiązała się z wojskowym bo to kurestwo i pijaństwo. Tam gdzie kończy się porządek zaczyna się wojsko - są to ludzie inni, skażeni wojskiem, skrzywieni zawodowo, nie cierpię tego środowiska.

Gość MiciaKicia
Dziewczyno szanuj sie!! Poboli i przestanie!! Nie tkwij w toksycznym zwiazku!!

Gość MiciaKicia
Wojskowi, policjanci maja zryty umysl!!

Gość _naturalnie
nigdy w życiu związku z twardogłowym

Kidys ktos mi powiedzial ze wlasnie wojsko to kurestwo...a jak facet ma 29 lat i jeszcze nie ma rodziny to musi byc z nim cos nie tak ! Tylko jak czlowiek moze miec dwie twarze, jak ? i twierdzi ze bedzie na mnie czekac, az w koncu do niego wroce...

MiciaKicia skad Ty jestes? P>S> Chcialam jescze dodac ze kiedys znalazlam jego profil na jakims portalu, myslalam ze sie przewroce ( ta dziewczyna mi o tym powiedziala) Ze szuka seksu, luzengo zwiazku itp a mi sie wyparl i powiedzial ze ktos sie pod niego podszywa ( jego zdjecie tez tam bylo...)

Chce mala tabletke, zeby wszsytko co bylo z nim zapomniec, zapomniec ze sie zdarzylo, zeby juz nie bolalo !!!