Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Butelka

Polecane posty

ja piję dzisiaj dużo i łapczywie, bo wczoraj trochę poimprezowałam i dzisiaj czuję się fatalnie:(

kurczę ale Ci fajnie... Ja opaleniznę łapię przy sianokosach albo inszych pracach słoneczno-polowych... Roztocze sprzyja opalaniu ;) Ale tego morza to Ci trochę zazdroszczę, bo jeszcze tam nie byłam.. Pucio! Nie obrażaj się!!! Wróć do nas!!!

no właśnie Valkirio, tu pojawia się problem. Mianowicie uwielbiam się całować i zawsze jestem zachłanna, a korzystając z rad specjalistów piję zawsze małymi łyczkami. Trochę to się kłóci i nie bardzo potrafię sobie to wyjaśnić. Może Ty mi pomożesz???

To może to się tłumaczy odwrotnie... jak sny...:( Kurczę! Puciek! gdzie jesteś!? Tłumacz teraz coś napsocił:P Listku a z tym całowaniem, to u mnie jest odwrotnie: piję łapczywie ale z całowaniem to tak raczej ostrożnie i delikatnie:P To pewnie dlatego żem nieufny koziorożec...:)

phi wam to P. pewnie coś odpisze ale mi to nawet cześć nie powie :-(

to nie dla nas zakładał topiki kokietko Minnie no Val, ja tego też kompletnie nie potrafię zrozumieć, a P. teraz udaje, że pilnie pracuje...:O

Minnie! Skąd ten pesymizm? Nie zauważyłam, żeby P. Cię ignorował a raczej odwrotnie- adoruje:) A nawet jak Cię pominie to masz ode mnie 🌻 A nawet 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 :D

Sygryda🖐️ P. zostawił nas same z tym całowaniem...O I co mamy same to robić???? ...to znaczy interpretować:P Sygryda jak gips? Lepiej?.... ...nie mówić...? :D

*v. --> dzięki :-) a teraz burza całusów ode mnie hahaha 👄 👄 👄 👄 👄 👄 val czy ty przypadkiem nie mas zna imię Ewa?? bo mam taką koleżankę z roku która tez mieszka na wsi i też lubi takie rzeczy jak Ty i też jest taka milutka.i w ogóle przypomina ciebie. bardzo ją lubię!

tylko Ewa Twoja koleżanka i Val mieszkają na wsi :O masz rację- nie kokietka :O

czasami wyczuwa się że dana osoba jest kims kogo się zna :-) :-) :-) :-) :-) PEACE 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼

Minnie! To nie ja byłam Ewąąąą :D Ale dzięki:) Szukaj dalej. Też Cię lubię;) 🌻 Dzięki za całusy :D

ale musze przyznać że Carlsberga (chociaż nie lubię piwa właściwie, jak juz to z sokiem) piję z butelki :-D i jeszcze tymbark oczywiście!!1 jakbłkowo-miętowy! i wydaje mi się że szyjka tymbarka jest jakas węższa.

po dłuższym zastanowieniu stwuerdzam, że całowanie się nie ma nic wspólnego ze sposobem picia co zależy też od szyjki! P. słyszysz? nie wiem kto ci takich głupot naopowiadał:-) jeśli znajdą się jeszcez jakieś dowody, przeanalizuję całą sprawę jeszcze raz :-D 🌼

oczywiście piszę sama do siebie. szkoda że mnie tu nikt nie lubi :-(

wiesz, tu ludzie pracują, nie zawsze mają czas od razu odpowiedzieć, szkoda, że tego nie rozumiesz Ps. Masz rację: picie nie ma kompletnie nic wspólnego z całowaniem Miłego dnia 🖐️

to był jakiś atak na mnie :-( :-( ale ja odpieram to miłością 🌼 🌼 🌼 hahahah :-) :-)

Spoko Minnie:) Nikt Cię nie napada;) nie rozdaj za dużo tej miłości, bo dla Ciebie zabraknie;) 🌻 🖐️ ja przez kafe to narobię sobie zaległości po pachy... a nie należe do tych najniższych...:O buziaki😘

hehe, tzn że te zaległości również będą przeze mnie. mój chłopak też jest w pracy i mu teraz przeszkadzam :-D no ale ja sama sporo rzeczy do tej pory zrobiłam w domku :-P

ojej człowiek wpada raz na jakiś czas na kafe i nabija sobie licznik postów. dzisiaj zrobiłam już 16 wpisów + 1 na innym topicu lalalallalala :-D

Minnie! W tej chwili powinnam wklepywać nudne dane statystyczne w arkusze kalkulacyjne:O Ale i tak wolę siedzieć z Wami na kafe:) A w domu cosik zacznę robić dopiero za godzinkę pewnie... A teraz się czegoś napiję;) I nigdy już chyba nie będę tego robić bezwiednie i naturalnie, tylko będę się zastanawiać co z moim całowaniem:P Skrzywienia dostanę przez naszgo Pana Pucia, a on nawet nie raczy się przywitać...:( Nieładnie...[grozi paluszkiem] :P

no to rzeczywiście nuda:-) a ja już ugotowałam ..cosik :classic_cool: i w ogóle dzisiaj na nic nie mam ochoty i mi gorąco i głowa mnie boli ale nie chcę narzekać 😭 ja jeszcze rozpatrzyłabym przypadek np dużej butelki kubusia jeśli nie mamy przy sobie szklanki. tam przeciez otwór jest większy! może ja tutaj przeszkadzam i jak sobie pójdę to się przywita:-( 🌼 🌼