Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Butelka

Polecane posty

a ja bym się bała Twojego kota *v. bo jeszcze by mnie zjadł a przecież jestem myszką Minnie :-D :-D

valkiria - mój podgryza palce u nóg, nauczył mnie spać pod kołdrą czego nigdy nie robiłam:) Ale kostki zostawia w spokoju:) To mruczenie to jest celowe, one cholerniki wyczuwają jak przegną to wtedy mruczą:) Chętnie bym wzięła drugiego ale wojna w domu, bo on żadnego zwierzaka nie toleruje a ja tam wolę spokój. Swoją drogą jak masz koty to może wiesz - kocurek po kastarcji łatwiej zaakceptuje kota czy koteczkę?

Sygrydo---> nie wiem jak zachowuje sie kocur po kastracji ale podejrzewam że wszystko mu jedno z kim będzie dzielił dom:P Minnie---> nie bój się mojego kociaka;) On lubi myszki;)... ...jeść hihi Spoooko nie jest groźny;) Kurczę musze spadać bo mam wyjście:( Buziaki wsiem i wobec😘 🖐️

no i znowu 12 wpisów +2 na innym topiku. ale przyżywam :-P a teraz będę rozmawiać sama ze sobą :-(

🖐️ wpadłam na moment, żeby sie z wami czegoś napić:P Ależ jestem spragniona... z zimną wodą... Częstujcie się:) 🖐️

Sygrydo🖐️ Niebo w gębie mniam, mniam...Tylko do tego już żadne picie z butelki nie pasuje:P Obowiązkowo kawusia albo kakao... Ja stawiam \\_/> razy ilość tu obecnych:)

mniam mniam mniam bułkę ze śliwkami i kawunię... ależ mam straszną ochotę... 🖐️ wszystkim :D

:D Valkirio, załapałam się na kawę? ;) Za słodkości chwilowo dziękuję, właśnie zjadłam porządne, treściwe śniadanie. :D Na słodką bułeczkę wpadnę około 13, bo zazwyczaj o tej porze jestem już piekielnie głodna. :) Tylko proszę nie zjedzcie wszystkich, jedną dla mnie przechowajcie. :D Muszę teraz popracować, miłego dnia Wszystkim życzę. :)

Listek🖐️ słodko-gorzka🖐️ przechowam Ci bułeczkę a kawusię już masz ;) Tylko nie będziesz chyba zła jak przechowam w żołądku, bo ja łakomczuch jestem okrutny:P No doooobra powstrzymam się;) 🌻

och witaj szanowny gospodarzu; 😘 a czemuż to chcesz tak okrutnie potraktować ową dziewczynę, hę?:D

Duszkiem tę kawusie wypiję i zmykam! :D A do żąłądka nie chowaj tej bułki łakomczuszku, bo jak ja Ci ją potem wydrę? Przecie harakiri Ci nie zrobię! Krwi się boję :D Puciek, a Ty co dzisiaj tak bojowo nastawiony? Nie dość, że zniknąłeś na tak długo, to jeszcze w kanibala chcesz się zabawiać? :P Sygryda, liczę na Ciebie! :D

chować przede mną te bułeczki!!! straszny ze mnie łakomczuch, a te bułeczki są pewnie tak pyszne, że jak sobie tylko je wyobrażę, to od razu mam ochotę pochłonąć ich całą masę. Pucio--> za zaniedbanie, zapomnienie, zignorowanie 😡 zadanie dla Ciebie: rozszyfrować nam te Twoje założenia dotyczące butelek.

Gospodarz sie nie odzywa... Bułeczki się skończyły... Kawa wypita... 😭 Idę chyba troszkę popracować:P 🖐️

P. po co Ci jakaś pizza!! pewnie płaska i zimna! :-( ja mogę być Twoją słodką bułeczką 👄 hahhahahahha :-) :-) :-) :-) 🌼 🌼

on wszystkich ignoruje Minnie. Taki już z niego ignorant i nic na to nie poradzimy:) miłego dnia wszystkim życzę:) Tobie Minnie jako najbardziej wytrwałej na tym topiku szczególnie:) 🌻

wpadłam na chwileczkę :-) ..tak sobie 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 kwiatek] 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------