Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgateKKK

czy pracuje ktoś w Empiku???

Polecane posty

Gość AgateKKK

Jaka atmosfera, zarobki??? I co trzeba umieć żeby zostac zatrudnionym???

ja pracowałam :D Zarobki: za 3/4 etatu 650zł :/ bez szans na cały etat.. Procownicy super... ale gorzej z dyrekcją i ich durnymi pomysłami jak jeszcze obciąć głodową pensję :( Wogóle najwięcej info zdobędziesz na gronie, tam aktualni i byli pracownicy empiku prowadzą szczere rozmowy na temat pracy... !00% prawdy - tak, żebyś się nie rozczarowała na wstępie...

bez przesady :/ Nie ma rewelacji, ale ni jak można to przyrównać do marketu :/

Gość AgateKKK
no to super, u mnie akurat poszukuju ludzi bo dopiero co otwieraja!!! Szukam pracy, bo mi się umowa kończy i najprawdopodobniej mi nie przedłuża!!! I tez za 650 zł zapierniczałam!!

Gość AgateKKK
tzn do 7 wrzesnia zapierniczam!!!

hehehe... ja byłam na multimediach i nigdy nie narzekałam :) NAjfajnieści są ludzie - z pasją. Ja miałam to szczęście, że byłam w salonie od samego otwarcia, więc byliśmy zgraną paczką znajomych :) Kierownicy też byli fajni, tylko \"TAMCI WYŻEJ\" potrafią rozpieprzyć wszystko :( Co mogę powiedzieć... ja nigdy nie narzekałam na to, że trzeba \"znać się na wszystkim\". Niejednokrotnie szukałam dla ludzi książek, płyt, filmów. I zawsze miałam frajdę, bo niektórzy są naprawdę sympatyczni :) Raz miałam takiego klienta, któremu pomogłam wybrać płytę i parę dni później przyszedł, podszedł do mnie i powiedział \"Pani Aleksandro, to cudownie, że panią widzę, bo znowu potrzebuję pomocy, a ostatnio pani mi bardzo pomogła\" :) I jak to nie mieć satysfakcji :) Ale oczywiście, jak ktoś jest leniwy i się opieprza to jasne, że mu się podobać nie będzie :]

Gość fakty i mity
agatekKK - mieszkasz może w Starogardzie Gdańskim?

Gość AgateKKK
jak na razie jestem na etapie zastanawiania sie czy wysłać podanie czy nie!!! ale wątpie!! Jak na razie zbieram informacie!!i nie są one jak na razie korzystne!!

Gość AgateKKK
fakty i mity: nie mieszkam !!! a co??

Gość fakty i mity
tak tylko pytam, bo u mnie tez otwierają EMPiK

Gość do 600 zł
po tobie to od razu widać, że czytanie książek uważasz za wielką ujmę. :D czy jak ktoś czyta prosiaku to według ciebie od razu jest q**a frajerem?

Gość majala
Jak są fajni ludzie to da się przetrwać w tej firmie...