Spaghetti .... 19 Napisano 6 godzin temu Gwarantuje Ci, że nic tym nie osiągniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Na fotce owszem nie, ale u Ciebie jest nadal kłamco Skończ blokować skrzynki i tematy. 3/5 mam tak mieszkania w tym standardzie wykończenia wnętrz Kuchnia i łazienka j do remontu to nie ma co sprzątać za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Gwarantuje Ci, że nic tym nie osiągniesz Ja nie blokuje spytaj anastazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: 3/5 mam tak mieszkania w tym standardzie wykończenia wnętrz Kuchnia i łazienka j do remontu to nie ma co sprzątać za bardzo Do Ciebie się pisze jak do ściany i uj nic nie kumasz, tylko autyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 6 godzin temu Nigdy nie blokowalem sporadyczne przypadki tak samo nie zglaszam tematów, ostatnio to blokowalem malowanego i elke ponad pół roku temu i o tym wiedzieli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Do Ciebie się pisze jak do ściany i uj nic nie kumasz, tylko autyzm No ale pomyśl po co pucowac jak tam trzeba zrobić remont mieszkania i będzie syf od gladzi i malowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: Ja nie blokuje spytaj anastazji Ty nie szanujesz siebie, a co dopiero Anastazji i innych Wypad do koja Leżak, tylko do tego się nadajesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Dobra kupiłem następnego z kablami do 3 monitorów za 209 wartość 550-700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu A kartę graficzną dokupie kiedyś już jak pogoniom się płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio kompa aktualnego że wszystko odpala dobrze to miałem 25lat temu przez 2 lata się pobawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Wolałem teraz kupić nie będę później placil za kadłub 600zl albo na części nowe tysiaka jeszcze licencja wingrozy masakra wtedy wychodzi buda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Fajny będzie kupie 3050 rtx z dlss 8gb wszystko będzie chulac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu 7 monitorów powinno obsłużyć 3 z płyty głównej i 4 z karty graficznej czyli nawet wśród moje na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach