Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michael29

Koleżanki pomóżcie

Polecane posty

Gość Michael29

Witajcie! MOja ksiezniczka wyjechała na miesiac do Anglii. Zostawiła mnie samego... mecze sie juz tak tydzien czasu.. tymczasem moje mieszkanie zarosło troszke brudem.. chcialbym sie tego pozbyc a przy okazji nie chce doprowadzić do całkowitego zapuszczenia mojej chałupki.. Moj skarb wróci za 3 tygodnie a ja chciałbym jej zrobic wielką niespodzianke. Jak posprzatac zeby wszystko mialo rece i nogi. Chce zeby sie zdziwila ze ja - mezczyzna też potrafie. Help me!!

Gość fszystkofiedząca
a co trudnego jest w posprzątaniu mieszkania? Patrzysz co jest brudne i to usuwasz. ot i cała filozofia..

Gość Michael29
Niby tak.. ale od czego sie zabrac... =(

Gość fszystkofiedząca
najlepiej od wyłączenia komputera. dalej pójdzie gładko.

Gość poskladaj ciuchy
zrob pranie,zmyj zalegle gary,poscieraj kurze,odkurz,zmyj podlogi,wyczysc wanne czy tez prysznic i nie zapomnij o muszli :)powodzenia

Gość Janett23
Hehe slodkie ;) męzczyzna proszacy o pomoc w sprzatniu ;) Wiesz... nigdy nie zabieraj sie od scieranai kurzów a potem odkuszarnie bo kurz znowu ci osiadzie na meblach ;) powodzenia

Gość Jejku skąd się takie
trepy biorą ... Co mamusia za Ciebie sprzatala ? Ja gdy mialem 13 lat juz okna mylem ... A w moim pokoju nikt nie mogl sprzatac oprocz mnie ... Mam starszego brata i on tez "umie" sprzatac ... a zreszta kazdy umie sorzatac :P Wielka filozofia :(