Lena14 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Jakie lakiery wg Was są dobre ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inglot najlepszy Napisano Sierpień 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ana Laura 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Najbardziej lubie INGLOT. Za trwalosc, cene i fajne kolory. Natomiast nie odpowiadaja mi te z Rimmela i Astora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskoookaa22 Napisano Sierpień 18, 2006 inglot :P się wyróżniłam z tłumu... no naprawdę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zauważyłam że Inglot Napisano Sierpień 18, 2006 ma bardzo dużą pojemność, aż nie daję temu rady :P podobnie dużą pojemność ma avon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość błąd Napisano Sierpień 18, 2006 Avon ma 12 ml, a Inglot 16 ml Ostatnio kupiłam lakier Pierre Arthes za 6 zł i jest naprawdę dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poooooodddnoszę Napisano Sierpień 18, 2006 inglot :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula 0 Napisano Sierpień 18, 2006 inglot!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poliiskssss Napisano Sierpień 18, 2006 dla mnie inglot i rimmel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Sierpień 18, 2006 dołączam się do opinii powyżej, kupuję Inglota, ale też Miss Sporty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka011 0 Napisano Sierpień 18, 2006 tylko inglot i rimmel, miss sporty i avon schna wieki (o ile avon w ogole kiedys zasycha:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena14 0 Napisano Sierpień 18, 2006 A ile kosztuje lakier z inglota ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GretaBe 0 Napisano Sierpień 18, 2006 bourjois też fajne, ale za mały wybór kolorów...wygrywa Inglot ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka011 0 Napisano Sierpień 18, 2006 inglot taki normalny ten duzy kosztuje 10-11,50. Drozszych nie widzialam, tanszych tez nie. Tzn sa teraz jakies nowe, chyba troche drozsze ale jeszcze ich nie probowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskoookaa22 Napisano Sierpień 18, 2006 ooo.. jak miło... jak dużo Inglot'owiczek :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena14 0 Napisano Sierpień 18, 2006 Tak, wiem, że z Inglota są dobre lakiery, ale dosyć drogie :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam goraco Napisano Sierpień 19, 2006 naklejany lakier do paznokci avon-polecam.nie musi wysychac;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bea67 0 Napisano Sierpień 22, 2006 Inglot!!!!!!! Ostatnio płaciłam 13,90. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaledonia Napisano Sierpień 22, 2006 Delia Coral ok 4,5zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwikiwi Napisano Sierpień 22, 2006 inglot i maybelline colorama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2017 Ja mogę polecić hybrydy z firmy makear. Dobrze kryją i długo trzymają się na płytce bez odprysków ;) Kolorów do wyboru mają calą paletę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2017 Ja sobie zamówiłam fajne hybrydowe lakiery w Kontigo, cena zaskakująco niska, jeszcze mi się darmową wysyłkę udało utrafić. Po prostu mega https://kontigo.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2017 zwykłe inglot lub rimmel, bardzo dobre pędzelki i nie odpryskuja po godzinie, a jesli chodzi o hybrydowe to makear, długo sie trzymaja, badane hipoalergicznie i mnóstwo kolorów do wyboru, w tym swiecace w ciemnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Mozesz tez jeszcze odwiedzić tą stronkę https://modenanails.pl/ My zawsze korzystamy z ich usług czy to na szkolenia czy zakup lakierów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dissi Napisano Styczeń 16, 2018 Ja ostatnio przetestowałam te hybrydy: https://hihybrid.pl/lakiery-hybrydowe i jestem z nich całkiem zadowolona, na pewno dokupię sobie jeszcze kilka kolorów z tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwianaA Napisano Maj 4, 2018 Warto wypróbować lakiery z linii Vinyl Gel z eveline, dla mnie okazały się bardzo dobrą alternatywą dla lakierów hybrydowych, które niestety mnie uczuliły i już nie mogę ich używać. Może to i lepiej… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolkabc 0 Napisano Maj 10, 2018 Ja do tej pory testowałam kilka tańszych/ droższych marek ale ostatecznie zostałam przy tych z https://konadnail.pl/. Dobrze się trzymają, najdłużej miałam chyba miesiąc. Wybór kolorów jest bardzo duży - moje ulubione to Peach Pink, Neon Deep Blue i Neon Green :D Promki teraz są, więc jak chcecie przetestować taką nowość to polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach