Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznam

fajną dziewczynę z wawy i okolic

Polecane posty

Gość poznam

mam 31 latek. Jesteście?:)

Gość górne wymiary
pewnie są :) odświeżę Ci topik :)

Gość i tak bywa
a dziewczyna to kto dla Ciebie? Nastolatka, kobieta.. bo nie wiem

Gość No ja jestem
No ja jestem

Gość hm...........
"najladniejsze warszawianki to przyjezdne" tak gdzies przeczytalam:P

Gość górne wymiary
Rybko co masz na śniadanie, szukam inspiracji ( tak naprawdę to chodzi o ankietę: co je na snniadanie ludność napływowa w warszawie :p )

Gość górne wymiary
tylko błagam nie pisz że kanapki z mielonką i cebulą ;)

Gość hm...........
ja tez nie wiem czy to prawda, ale niedlugo sie przekonam:P jak zamieszkam w warszawie bede mogla przyjrzec sie warszawiankom;)

Już zdążyłam zapomnieć i zgłodnieć na nowo. A, jajko na miękko, ciemny chleb z zółtym serem i pomidorem i maślanka. Truskawkowa. I zielona herbata. Słowem - kuchnia fusion. :classic_cool:

Gość górne wymiary
hy :) bardzo smakowity zestaw, to tam w Warszawie też pijecie maślankę truskawkową :D jestem z kresów 🖐️

Gość górne wymiary
Och miło mi :) Pierwszy raz rozmawiam z Krzyżakiem, osobliwe uczucie ;) nie lubię Warszawy, zbulwersowałam się już na samym początku, kiedy jako głodny podróżny chciałam sobie kupić począka, kosztował tyle co bochenek chleba w moich stronach :p mam uraz do teraz :D te ceny :o

Gość górne wymiary
pączka - zapamiętaj sobie ośle jeden pisownię ( to komenda do mojej podświadomości :p )

Gość Prawdziwy Krzyżak
Ejże, Ryba, wypraszam sobie nadużywania pojęcia "krzyżak". Skorś z Bromberga, to znaczy, że z Bromberga. Kiedyś rezydowałem przez okrągły rok w Inowrocławiu oraz w Graudencu. I stamtąd wiem, że w piekarni nie prosi się o drożdżówkę z lukrem a o sznekę z glancem.

Gość Prawdziwy Krzyżak
Poza tym, Ryba, jak to będzie z tą naszą wiosenną Portugalią? Zebierzesz się ze mną, czy nie zabierzesz?

Można się przyzwyczaić. Jak do wszystkiego zresztą. Mnie bulwersuje tylko to, że nie mogę tutaj kupić dobrej drożdzówki. Z normalnego, szczerego, wilgotnego drożdżowego ciasta. Tylko wszystko \"nadmuchane\". :-( I jak tu żyć? 😭 ;-)

Gość Prawdziwy Krzyżak
Takie życie, Ryba, jak już wielokrotnie nadmieniałem, jest po prostu do dupy. Tak naprawdę żyje się pięknie w Ostprojzach. Na na przykład, nazbierałem wczoraj z kolegą ponad 200 prawdziwków. Ty wiesz, Ryba, jak smakują dobrze uduszone na świeżym masełku prawdziwki? Znasz ten smak?

Gość Co by się nie wydarzyło
Nie no , widzę że muszę stanąć w obronie stolicy, Warszawianka z babki prababki:P Drożdżówki są świetne, ale wszędzie trzeba mieć dojścia! A że drogo? No, dobra, też mnie czasem już cholera strzela!

Gość Claudiia...
🌻

Gość górne wymiary
nie wiem gdzie ten poszukiwacz, kurcze, odświeżyłam topik z wczoraj, tylko Wam apetytu narobiłam ;) :D

Gość Prawdziwy Krzyżak
Ależ ja nie jestem obcy, Ryba. Znamy się nie od dzisiaj. Ponadto musisz się uwolnić od klinczu. Nigdy mnie nie poznasz, skoro odmawiasz wszelkim moim propozycjom poznania się. Mazury Ci nie odpowiadają, Ryba. W Bieszczady nie chcesz mnie ze sobą zabrać. Portugalska propozycja Ci nie leży. Odwiedziny w Alensztacie także. I bądź tu mądry.

Gość a ja lubię =
Bo Wanda nie chce Niemca

Gość Prawdziwy Krzyżak
To powinna się chociaż ef ektownie utopić, skoro nie chce.

Gość górne wymiary
Prawdziwy Krzyżak no wiesz :D zamiast suptelnie utkany flirt prowadzić, to Ty takie propozycje masz dla Rybki :D Rybko On Ciebie nie godzien ;)