Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznam

fajną dziewczynę z wawy i okolic

Polecane posty

Gość górne wymiary
suBtelnie- zapamietaj sobieośle jeden :p

Gość Prawdziwy Krzyżak
Nie mam czasu na subtelne flirty. Na łapaniu ryb znam się nieźle, bo uprawiam tę działalność od wczesnego dzieciństwa. Więc i Rybę zanęcę a potem? No sam jeszcze tego nie wiem? Może ją wyfiletuję a może uwędzę w całości? A może usmażę na klarowanym maśle? Albo uduszę w sosie borowikiwym? Jak sama widzisz, jest mnóstwo możliwości.

Gość Prawdziwy Krzyżak
To mało efektowne, Rybka. Poza tym, grilowanie ryby w zasadzie jest bezzasadne i niczemu kulinarnemu nie służy. Już wiem - obłupię Cię ze skóry, jak to się robi w przypadku węgorza albo szczupaka. I efektownie, i jednocześnie ekscytujące. Co Ty na to?

Gość Prawdziwy Krzyżak
Oprawiałaś, Ryba, kiedy lina? Albo skrobałaś okonia? Spokjna głowa. Mam wprawę i dostateczną wiedzę dla przeprowadzenia tej operacji. Porównanie do głębokiej depilacji jest nie trafione. Z węgorza się skórę łupi w sensie dosłownym, czyli po prostu ściąga :-)

Gość górne wymiary
o mój Boże..

Gość Prawdziwy Krzyżak
A tak, tak, górne wymiary. Właśnie tak się robi.

Porównanie z peelingiem jest trafione w sensie metaforycznym. Dzięki temu zabiegowi obiekt jemu poddawany pięknieje. Jeśli, w sensie dosłownym, obdarłbyś mnie ze skóry, również wypięknieję. Pozbawione bowiem niedoskonałej, cielesnej powłoki, moje piękne wnętrze ujrzy w końcu światło dzienne i da się poznać światu. PS. Tak, skrobałam okonia.

Gość górne wymiary
Krzyżaku nie załumuję rąk nad tymi biednymi rybami, tylko nad Tobą..;) nieuleczalny przypadek zapalonego hobbisty :D i co taka kobieta :o cięzkie życie będzie miała, tylko łuski, grzyby i inne przetwory [łapie się ze zgrozą za głowę ] :D

Gość górne wymiary
Rybko.........:) zastanawiam sie czy Krzyżak zrozumie to co napisałaś 🌻

Gość Prawdziwy Krzyżak
Jak sobie życzysz, Ryba, mogę się obłupić ze skóry metaforycznie i na odległość. Pod jednym wszelako warunkiem - uznaj się za choć wstępnie złapaną. Trudno wydziwiać nad rybą, która pławi się w toniach jeziora a rybarczyk, choćby nie wiem, jak się starał, choćby nie wiem, jaki niewód stawiał i tak będzie skazany na paluszki kapitana Igloo.

Gość Prawdziwy Krzyżak
I jak sądzisz, górne wymiary? Ryba zrozumiała?

Gość Prawdziwy Krzyżak
Swoją drogą, górne wymiary, nie tylko domowe przetwory :-) I jeszcze jak nie tylko.

Zrozumiała. Jednakowoż uparcie omijać będzie rzucane przez Ciebie sieci, równie uparcie usiłując się złowić na pewną samotną wędkę... Ech... ciężki żywot rybny. Choć jak pomyślę o tych paluszkach, robi mi się słabo i pancerz mi mięknie. Bom litościwa. :-P

Gość Prawdziwy Krzyżak
No to klops. Zamykam temat, Ryba. Życzę powodzenia, smacznego pędraka na haczyku tej wędki, porządnego zacięcia i wprawnego wyholowania. Na pożegnanie poproszę o Twój mejl, Ryba, bo mam Ci coś na osobności do napisania.

Gość Prawdziwy Krzyżak
Albo zróbmy tak, Ryba, ja Ci podam mój adres, z prośbą, o odwrotną pocztę. Adres jest prosty: jb@pp.pl.