Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruuuuuufka

nie wiem co myśleć

Polecane posty

cześć. mam mały problem:/ biore tabletki antykoncepcyjne Novynette ponad poł roku , zawsze biore je regularnie z dokladnoscia co do 1h. pomimo tabletek przewaznie uzywamy jeszcze prezerwatyw (bo czasem tak wygodniej). bedąc na wycieczce kilkudniowej bzykalismy sie bez gumki (byla to sroda lub czwartek) a w sobote (juz w domu) dostalam biegunki ktora trwala do poniedzialku włacznie. Mniej wiecej po tygodniu zaczął mnie bolec brzuch tak jak na okres ale o kilka dni (4 dni) wczesniej niz zwykle , wiec poszlam do gina ktory stwierdzil ze wszystko jest ok ( ale zapomnialam mu powiedziec o biegunce) pozniej w przewidywanym terminie mialam okres , a dokladniej plamienie z odstawienia. po okresie brzuch nadal mnie bolał i wtedy zachorowalam na gardło, a lekarz przepisal mi antybiotyk (dalacin C). zaczełam sie martwic bo brzuch nadal tak samo bolal wiec zrobilam test wieczorem (był to Accu test) podczas brania antybiotyku i nowego opakowania tabletek anty. i mam pytanko : czy jest mozliwe ze jestem w ciąży i test sie pomylił , a jak nie to co moze mi być ? :(

tabJesli bierzesz regularnie to ok ja biore od roku i od 1 tabletki Kochałam sie bez dodatkowego zabezpieczenie i zawsze konczy we mnie.. wczesniej miałam inne zabezpieczenia ale wole tabletki.. moze zatrucie jakies??? tabletki sie wchłaniaja do 4 godzin mozesz byc spokojna.. testy sie robi z samego rana

jestem pewna ze w ciazy nie jestes! ja zrobilam kiedys inny numer, pojechalam nad morze i zapomnialam tabletek!!! oczywiscie wieczorem kochalam sie z moim teraz juz mezem, a rano szok, nie ma tabsow :( no i tak 3 dni zylam sobie bez tabsow :( na 4 dzien dostalam okres z odstawienia i w ciaze nie zaszlam :) nie tak latwo zajsc odrazu w ciaze :) zreszta dostalas norlamna @, test na - nie ma czym sie przejmowac :)

dziekuje za odpowiedzi :) jak tylko wyzdrowieje przejde sie gina. mój chlopak zaczal sie juz cieszyc ze bedziemy mieli dzidziusia :)