Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harika22

PROBLEM po depilacji bikinii woskiem, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość harika22

w skrocie opowiem: depilowalam sie sama, wlosy strasznie wrastaly w miejscach intymnych, meczylam sie 3 miesiace zeby cipke doprowadzic do ladu i pozbyc sie tych wrastajacych wloskow i czerwonych plamek, wloski podwazalam tak aby je usunac spod skory ALE teraz po jakis 4 miesiacach od depilacji pozostaly mi dwa zaczerwienienia - miejsca gdzie wlos wrasta i mam takie jakby guzki srednicy 1-2 cm wypelnione ropą, probowalam ja wycisnac ale nie da sie do konca, CO ROBIC?????:(

Gość hm hmmm
czekac i nic z tym nie robic, nie wyciskac nie wydrapywac... ewentualnie na noc mascia ichtiolowa posmarowac i zakleic, wyciagnie rope i na drugi raz myslec troche :D

Gość to okropne
Miałam takie cos na nogach - tworzyła sie ropa w miejscu, gdzie włos wrastał do środka skóry albo zwijał sie w spirale. Przebijaam to igłą i wyciągałam włos. Ale w takim miejscu? Hmmmmmm

Gość gdfdffdf
o ja pierdziele dziewczyno..natychmiast do lekarza idz!przeciez to objawy ewidentne zapalenia mieszka włosowego a potem krwi...dziewczyno idz do lekarza..!

Gość tyyyy
tez myslwe ze to grozne dla zycia.

taaa.. też tak miałam, ale jakoś się rozeszło chyba... Niestety depilacja woskiem u mnie odpada.. Kumpela miała w ten sposób podziabane całe nogi i bikini.. W końcu zdecydowała się na laser.

Gość autorka watkud
serio myslicie ze nie obejdzie sie bez lekarza? jesli juz to do jakiego mam sie udac?

Gość mjgbkvjgvlj
up

Gość wlossss
dlatego gole sie tylko maszynka depilator odstawilam w kat ( nogi), a co do wosku to juz o nim zapomnialam

Gość harika22
ktos ma jeszcze jakies pomysly?