Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AVONETKA1234567890

Jak wyglada?

Polecane posty

Gość AVONETKA1234567890

Jak wyglada moda na weselu?chodzi mi glownie o stroje dla pan.Czy sa to sukienki raczej balowe czy moze jakies spodnie i zakiet? mam sukienke skromna postudniowkowa spodnica+gorset.Nie wiem czy tak wypada isc.

Gość AVONETKA1234567890
juz sama nie wiem.Nie chcialabym sie wyrozniac z tlumu.J anie wiem jak kobiety chodza ubrane na wesela bo nie pamietam juz na jakism kiedy bylam....

Gość a ja lubię =
Przeważnie sukienki z tafty - gorset i spódnica pod kolor. Często też sukienka na ramiączka i lekko rozkloszowana do kolan, do tego średni obcas.

Gość AVONETKA1234567890
i czy w ogole w takim balowym stroju wypada isc do kosciola?;/

Gość AVONETKA1234567890
no wlasnie tez myslalam nad bialym rzakietem do tego...albo inaczej jeszcze gorset i czarna spodnica za kolano a nie dluga;/ cholera ale mam problem no;/

Gość a ja lubię =
Ja na ostatnich weselach występowałam w lila obcisłej sukni ze stójką na malutkich rękawkach, do kolan i kiecka cała w brokacie. Więc we wszystkim można póć, w żakiecie, letniej sukience w jednolity kolor, dodasz fajne dodatki i będzie git.

ja ide jutro na wesele i zakladam bialo niebieski gorsecik i do tego niebiesciutka spodniczke ze skosem od kolana do mniej wiecej lydki do tego biale buciki i torebka to moj przetestowany stroj wygodny i elegancki

Gość buhahahahahahahhahahahaha
Wesele to nei miejsce do rewii mody :) Lepiej ubierz cos normalnego bo jak Ci jakis wujaszek poleje w przyplywie uczuc rodzinnych kiecke wodka i zrzuci na nia kielbache to sie dopiero bedziesz wyrozniac. Boze, gdyby to byl jakis bal to rozumialabym klopot z wyborem strojow. Jednak polskie wesela sa tak prostacka feta, ze zal tracic czas i pieniadze na stroje na taka pozal sie Boze okazje

Poważny problem hehe W tych sukniach balowych to sobie odparzyć co nieco można :P Suknie balowe to przeżytek..na bal sylwestrowy (z brokatem :P ) Zawsze i wszędzie jest uniwersalna elegancka mała czarna. I tego się trzymajmy :classic_cool:

Gość AVONETKA1234567890
kobietki chyba ta mala czarna bedzie jak najbardziej na miejscu...i ja sie bede dobrze czula..ale tamta dluga spodnice zawsze moge wziasc ze soba i po czesci oficjalnej w nia wskoczyc:D