Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gfgf

ile dni trwa opryszczka ??

Polecane posty

Go艣膰 oko艂o tygodnia
ale pod warunikem, 偶e jest leczona. W艂a艣nie si臋 pozby艂am!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gfgf
o boze az tydzien?i przez caly czas to jest takie wielkie? zaczelo mi sie jakos wczoraj, wzielam witamine b i smaruje sie antivirem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oko艂o tygodnia
ja smarowa艂am ma艣ci膮 Vratizolin.Leczenie trzeba zacz膮膰 w momencie, kiedy pojawi膮 si臋 pierwsze objawy, tzn. pieczenie, sw臋dzenie i temu podobne. Jak przeoczysz i dojdzie do pojawienia si臋 p臋cherzy, to czas leczenia si臋 wyd艂u偶y. To musi poprostu zaschn膮膰 i strupki same zaczn膮 powoli odpada膰. Nie wolno ich dotyka膰 i w miar臋 unika膰 moczenia wod膮. W ostatniej fazie gojenia mo偶e to by膰 bolesne, bo b臋dzie p臋ka膰. Trzymaj si臋, powodzenia i wytrwa艂o艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyna chojecka
boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alll
a ja mam i nie wiem co z tym zrobi膰??????????? ;[

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
u mnie zwykle NIELECZONA trwa ko艂o 5-6 dni, szczerze m贸wi膮c u偶ywaj膮c Zovirax贸w, witamin, pasty do z臋b贸w czy czego艣 na "A" i tak trwa to tyle samo. niestety u mnie sw臋dzenie w okolicach ust to mo偶e by膰 setka rzeczy (艂askotanie futrem kota, alergia, ugryzienie) i nie uda艂o mi si臋 nigdy skojarzy膰 konkretnego sw臋dzenia ust z opryszczk膮 i zawsze dopiero jak wychodzi艂a to widzia艂am. NIE R脫B W TEN SPOS脫B BO WSZSYCY CI POWIEDZ膭C 呕E TO 殴LE!!!!! Ale dla informacji - ja przek艂uwam p臋cherz, oczyszczam dok艂adnie go wod膮 utlenion膮 na patyczku kilka razy dziennie, na koniec nak艂adam past臋 do z臋b贸w. Nast臋pnego dnia mam ju偶 strupek i zwykle wieczorem albo dzie艅 p贸藕niej ju偶 odpada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysia33

u mnie opryszczka odpu艣ci艂a po tygodniowej kuracji z tabletkami heviran. po 3 dniach stosowania, znacz膮co si臋 zmniejszy艂a.聽

Udost臋pnij ten post

jak si臋 szybko zorientuj臋, 偶e wychodzi zanim jest widoczna i posmaruj臋 ma艣ci膮, to wtedy nie wychodzi. a tak normalnie to niestety ponad tydzie艅 si臋 trzyma...

Udost臋pnij ten post