Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek22

Czy to są ojawy ciąży? Pomóżcie proszę

Polecane posty

nieby z tym okesem to roznie bywa... chociaz kazda jedna, ktora o tym pisze to tez zauwaza, ze okresy juz w ciazy sa bardziej skape i krotsze niz normalnie :) czyli do konca normalne to one nie sa :P W kazdym razem życze Ci szybkiego zaciażenia i jak najmniejszej ilosci przykrych objawow towarzyszących :D

Gość annii
Kwiatuszku, skoro sama wszystko wiesz, to po co pytasz? I tak żadna z nas Ci nie pomoże, dopóki nie zrobisz testu i nie pójdziesz do lekarza. Okres w ciąży jest bardzo rzadko, a wszystkie objawy (oprócz problemów z moczem) mogą być objawami ciąży, ale mogą też być objawami wielkiej chęci posiadania dziecka...

Gość ciaza w takim wieku
to ty chcesz byc w ciazy a on tez jestescie tego pewni?

Gość Kwiatuszek22
A co to za różnica ile mamy lat?

Gość Kwiatuszek22
No nie wiem wszystkiego. Sięgam po informacje do różnych źródeł. I tak jesteśmy tego pewni. A mój mężczyzna chce dziecka bardziej niż ja.

Gość annii
To wspaniale że jesteście tego pewni. Pędź więc po test i wszystko się wyjaśni.

Gość ciaza w takim wieku
moze i zadna ale w zyciu roznie bywa moze byc tak ze 22 latek bedzie bardziej odpowiedzialny od 30 latka ale jak powiedzialam moze byc roznie.

Gość Kwiatuszek22
No mój narzeczony jest młodszy ode mnie

to nie jest normalny okres wtedy kwiatuszku, tylko plamienie delikatne. Jestem juz drugi raz w ciąży i takich objawów, jakie opisujesz nie miałam nigdy:) Zrób badania.

Gość Kwiatuszek22
A krwawienie podczas okresu miałam mniej obfite niż zwykle. I to spora różnica była

Gość Kwiatuszek22
Zawsze boleśnie przechodziła miesiączka a teraz jakoś tak nie bardzo czułam bóle miesiączkowe

Gość tak będzie najlepiej
KWIATUSZEK jak widać niektórzy nie wiedzą, że czasem w ciąży miesiączka się pojawia..... . Co do objawów - to powiem tylko tyle, że na początku ciąży również (jak już wiesz) miałam pewne trudności z oddawaniem moczu, od razu powiększyły mi się piersi dopiero po jakiś 3 tygodniach zaczęły być drażliwe i bolesne. Zaparcia pojawiły się po tym jak zaczęłam zażywać witaminy. Nie miałam żadnych mdłości, wymiotów itp. Chciało mi się tylko (od samego początku) okrutnie spać i nie bardzo mogłam wytrzymać na słońcu (przed ciążą potrafiłam leżeć na plaży cały dzień, w ciąży wytrzymywałam zaledwie godzinę). Ale tak jak już wspomniałam, każdy organizm jest idywidualny dlatego nie można wykluczyć, że w ciąży jesteś, ale nie można też wykluczyć, że niestety tym razem nie "zaskoczyło".

Acha no i bóle podbrzusza też miałam.

Gość Kwiatuszek22
Mi też się powiększyły piersi i odrazu zauważyłam. Nawet mój Narzeczony zauważył że są większe

Gość johanna2
U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży było coś podobnego do zapalenia pęcherza (przypuszczam, bo nigdy typowego zapalenia nie miałam). Trwało 3 dni i już sie miałam do lekarza wybrać jak przeszło. Z tym, że żadnego krwawienia nie miałam. Teraz jestem w 18 tc.

bzykasz sie bez zabiezpieczenia a potem sikasz ze strachunz emozesz byc w ciazy do pzredszkola sie cofnij z takim rozumowaniem idiotko

Gość 0 Rh minus
głupie schizy masz dziewczyno,daleko masz do apteki?

Gość Kwiatuszek22
Jak mają być komentarze takie jak 3 ostatnie to proszę o nie odpisywanie na temat

to, że się tak wyrażę - ZAPIŻAJ PO TEN TEST !!!!! i to szybko;). A jak chcesz mnieć pewniejsze wyniki to zrób test z krwi na B(beta) HCG. Można go zrobić o każdej porze dnia i nocy, kosztuje ok dwudziestu kilku złotych, najlepiej zrobić go w szpitalu.

taka jest parwda masz 22 lata a myslenie 15 latek.jestes jakas dla mnie nie normalna i tyle,.chyba jescze nie doroslas do wspolzycia płciowego skoror nie potrafisz przewidziec i ponosic konsekwencji no a jak twoj ukochany ma mniej lat od ciebie to jzu wogole szał ciał.dziecko to on by chcial meic tylko ciekawe czy on sobie zdaje sprawe co to znaczy miec dziecko.pewnie mysle ze bedziecie meic dziecko on bedzie nadal latal z koleszkami a ty bedziez matka polksa siedziaca w domu z dzieciakami.jak wpadlas to dobrze ci tak.masz przynajmiej nauczke.mysl głowa a nie dolna czescia ciala.

a durnymi komentarzami się nie przejmuj - tutaj jest dużo ignorantów, którzy tylko szukają okazji aby kogoś zdenerwować - to taka wiesz.....ich "zabawa", "rozrywka" - wieczne dzieci tak już mają;)

Gość 0 Rh minus
zgadzam sie z gregią, chyba musiałas sobie codziennie lusterko do cipki przykładac,bo zauwazasz ze wargi sromowe sa jasniejsze,buchachacha,kon by sie usmiał z twojej głupoty

Gość Kwiatuszek22
Też tak własnie myśle. A mój narzeczony jest młodszy i nie jest taki jak wszyscy

Gość 0 Rh minus
a wzornik odcieni kolorów tez sobie do cipy przykładalas?

Gość Kwiatuszek22
Do "Tak będzie najlepiej": i jakie miałaś jeszcze objawy z początku?

Gość 0 Rh minus
Ciemna maso jak cie nie stac na test,to sie nie bierz za robienie dzieci,bo paczka pieluch drozej kosztuje.I co? Myslisz ze przykładajac cudze objawy do siebie postawisz sobie diagnoze????