Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek22

Czy to są ojawy ciąży? Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość Kwiatuszek22
Mnie nie stać na test ale mojego narzeczonego tak

A propos oglądania cipki, mojej drogie każda kobieta powinna raz w miesiącu to czynić za pomocą lusterka. Podobnie jak samobadanie piersi :P Kwiatuszku, część Twoich objawów pasuje do ciązy, część do infekcji, stresu itp. Jedyne wyjście - zrobić test.

Gość Kwiatuszek22
Może własnie jestem w ciąży a niektóre objawy są na tle nerwowym tak jak mówisz?

Gość doradca handlowy
lec go popros o 15 zł i nie zawracaj ludziom głowy

boze co durna laska ty chyba stalas w specjlanej kolejce po głupote:))))))))))))

Gość 0 Rh minus
tak, tak, na pewno wyłozy tę pokaźna kwotę na Ciebie

idz do lekarza wkoncu i przestan pisac w kółko to samo.jak cie lekarz nie zbada to sie nie przekonasz

Gość Kwiatuszek22
do "gregia": chyba Cię skądś znam wiesz? Nie stałaś przede mną w tej kolejce?

Gość Kwiatuszek22
jak niektórym zawracam głowe to po prostu nie zaglądajcie na ten temat

zobacz jestes taka durna ze chcac nie chcac przyznajesz sie ze jednak stalas w tej kolejce co durna idiotka z ciebie.lepeij zebys nie byla w ciazy zeby oszczedzic dziecku takiej tragicznej matki.

Gość Kwiatuszek22
do "Gregia": to ostatnie co napisałaś jest mądre a reszte się wytnie

Gość Kwiatuszek22
chodziło mi o to przedostatnie.

u ciebie to nawet nie ma co wycinac bo takie bzdury tu wypisujesz idz lepeij sobie obejrzec jeszcze raz te wargi sromowe moze tym razem zrobily sie zielone albo niebieskie i nową znow teornie zaczniesz wysnówac.ciekawe co tym razem wymyslisz?????ciąze urojona????

ciesze sie ze tak bardzo spodoabl cis ie oj tekst co do twojego przyznania sie do stanai w tej kolejce po glupote jestes taka zabawnie glupia!!!!!

Gość tak będzie najlepiej
GREGIA czy jak Ci tam - czy możesz w koncu przestać? Bawi Cię wyzywanie kogoś od idiotek? Twoje zachowanie świadczy tylko i wyłącznie o Tobie samej - bardzo Ci współczuję zgorzknienia w pewnie młodym wieku, jeśli potrzebujesz rozładować swoje frustracje to proponuję spacer - naprawdę odpręża i poprawia samopoczucie. Nic tu po Twoich bluzgach - nie masz do powiedzenia nic konstruktywnego w temacie więc może lepiej zamilcz - proszę. Pozwól również każdemu o swoim życiu decydować samemu - naprawdę delikatnie rzecz ujmując wysoce niestosownym jest wtykanie nosa w nie swoje życie - zajmj się swoim, hm? KWIATUSZKU - właściwie prócz tych objawów które podałam nic więcej się nie pojawiło. Nie dostałam miesiączki, ale byłam przekonana, że to przez zmianę klimatu (wakacje za granicą), dla bezpieczeństwa jednak najpierw zrobiłam test płytkowy, po 2 dniach go powtórzyłam (obydwa mimo, że robione wieczorem od razu wykazały ciążę-nawet nie czekałam "instrukcyjnych" 3 minut), następnie popędziłam zrobić test z krwi - ten również wyszedł pozytywnie. Wówczas wybrałam się do ginekologa - okazało się, że jestem w 5 tc i stwierdzono ciążę bliźniaczą:).

Gość Kwiatuszek22
Ciąże bliźniaczą? To gratuluję! Mój narzeczony chciałby żeby były bliźniaki ale gdzie ja je pomieszcze? :)

Gość Kwiatuszek22
do "Tak będzie najlepiej": chciałam się jeszcze Ciebie spytać jak przechodziłaś miesiączkę zawsze? Boleśnie czy bez bólu? Bo ja zawsze mam bolesną zę wytrzymać nie mogę:/. Ale teraz taka nie była

KWIATUSZKU - dziękuję Ci:). Ja szczerze powiedziawszy bardzo się z jednej strony cieszę (o ciążę staraliśmy się z mężem ponad 5 lat), z drugiej strony ogarnia mnie przerażenie - nie tylko związane z zagadnieniem pt: "czy sobie poradzę", ale również związane z ciążą.....:). Życzę Ci powodzenia w staraniach:)

Moje miesiączki były.......katorgą:), czasem myślałam, że umrę z bólu. Mam nadzieję, że po ciąży się to zmieni:). Acha - a propos miesiączki i boleści z nią związanych - dodam, że bóle w początkowej ciąży w moim przypadku były łudząco podobne do tych miesiączkowych tyle, że dużo lżejsze i nie bolało stale a okresowo.

kwiatuszek - jak kobieta jest w ciąży to podobno \"siusia\" więcej niż zwykle. ty masz problem z tym bo cię boli więc przychylam się do podpowiedzi koleżanek, jeżeli chodzi o wargi sromowe - to tak się dzieje, gdy pojawia się nasilona nadżerka - koniecznie sznuruj ;) do lekarza :) pozdrawiam

Gość Kwiatuszek22
jeszcze najlepiej napiszcie że to rak macicy i żę umrę z miesiąc

kwatuszek - nadżerka to nic takiego, zapytałaś to ci odpowiadamy - i czego panikujesz! to jest właśnie najgorsze co może być - i trochę szacunku kochana

Gość Kwiatuszek22
mam szacunek do wszystkich. Co niektórzy nie mieli szacunku do mnie:(. Nadżerke już miałam i wiem jaki są objawy.

kwatuszek - eh, tu to jest jeszcze pikuś, jak czytam czasami niektóre topiki - tam się dopiero dzieje .... aż kipi wredotą - yyyyyy :( będzie dobrze, nie pękaj :) pozdrawiam

Gość Kwiatuszek22
mam nadzieję że jestem w ciąży ale sama teraz nie wiem:(

Gość do kwiatuszek
ja jestem w 17 tygodniu ciazy i wiesz kiedy zaczelam czesciej sikac?? dopiero w 2 trymestrze... a wczesniej zero takich objawow.. czy nie lepiej zrobic test a nie siedziec caly dzien na kafe i sie przekomarzac???

KWIATUSZKU - zrób ten test.......po co się tak denerwować?:)

Gość Kwiatuszek22
instynkt mi podpowiada że jednak wynik jest pozytywny. Postanowiłam ze test zrobię w poniedziałek. Dzięki za wszystkie komentarze!