Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc..

Chcę być piękna...

Polecane posty

Gość abc..

a mianowicie od teraz zaczynam dbać o siebie.. o swój wyglą.. nie jestem grubą ani brzydką dziewczyną.. po prostu jestem zaniedbana i wyglądam jak szara, zwykła myszka.. a kiedyś dużo facetów się za mną oglądało..:( teraz mam swojego kochanego misia i może pomyślałam sobie po co się starać jak ktoś jużmnie kocha? czas to zmienić..zacząć dbać o siebie..by czuć się pewniejszym siebie i być dla siebie atrakcyjnym.. kto się przyłączy??serdecznie zapraszam.. jakie mam plany??hmmm: 1.robić peeling kawowy raz w tygodniu 2.raz w tygodniu maseczka na włosy: nafta+ olejek rycynowy+ żółtko od jajka 3. 2 razy w tygodniu jakaś maseczka na twarz (dzisiaj ze świeżego ogórka) 3. wcierać chociaż 3 razy w tygodniu olejek do ciała. 4. podciąć włosy i pofarbować na jakiś ciemny brązik 5. ZADBAĆ O DŁONIE, szczególnie zapuścić troszkę paznokcie 6. zadbać o stopy - raz w tygodniu moczyćje w ugotowanym siemiu lnianym 7. starać sięcodziennie wyglądać świeżo i schludnie 8. nie wychodzić z domu bez makijażu.. 9. chociaż 2 razy w tygodniu ćwiczyć przynajmniej 30 min. jak na razie to tyle.. możę polecicie mi jakieś tabletki na poprawę cery i włosów.. chociaż lato siękończy to jednak warto zadbać o siebie.. muszę nauczyć się systematyczności i będzie dobrze🌻 zapraszam;)

Te wszystkie rzeczy ktore wymienilas robie zawsze.Naprawde sie dziewczyno zaniedbalas.To sa podstawowe czynnosci.

Gość piratkowa79
O wyglada powinno sie dbac dla samej siebie, NIGDY dla faceta!! Zapamietaj to sobie.

Gość abc..
wiesz.. cały dzień na uczelni.. późne chodzenie spać.. bardzo wczesne wstawanie (5rano ) to teżnie miałabyś czasu na te "podstawowe czynności".. ale zaczynam to zmieniać, więc życz mi powodzenia:) przez wakacje praktyki.. niedawno je skończyłam więc mam troszkę więcej czasu dla siebie..:)

Gość abc..
wiem..robię to dla siebie.. bo chcę się poczuć pewniejsza siebie.. bardziej przebojowa:) ogólnie jestem szczupła 177 cm wzrostu, 63 kg żywej wagi.. więc te 3 kg trzeba będzie jakoś zrzucić bo brzusio urósł..

Nie tylko ty studiujesz i pracujesz.To nie jest dobra wymowka.Po prostu niektore dziewczyny nie dbaja o siebie i tyle.Mam taka kolezanke ktora np wogoel nie goli nog,robi to tylko wtedy kiedy musi.Takze to sprawa indywidualna.

Gość jkalala
ty masz nadwage ..

Gość malwkaaa
abc...zycze wytrwałosci, na pewno wypiękniejesz.ja jeszcze dorzucilabym np. zaczac sie fajnie ubierac,eksponując zalety swojej sylwetki.kup sobie 1, 2 modne ciuszki i zestawiaj je ze swoimi starymi ciuchami, czasem mozna malym kosztem wyczarowac supermodne kreacje na codzien i nie tylko.ja tak zrobilam...przypomnialam sobie jakie fajne mam ciuchy w szafie, ktore znow wracają do mody

Gość piratkowa79
Abc, wierz mi, mam jeszcze bardziej intensywny tryb zycia od ciebie. Praca moja wymaga wielu podrozy, a gdy jestem tu na miejscu do biura dojezdzam w jedna strone 60km. Zdaje sobie jednak sprawe, ze jestem kobieta, a kobieta MUSI, po prostu MUSI o siebie dbac i kropka.

Gość mikasasa
58 kg to waga dla ciebie

Gość malwkaaa
o jejku jejku! to normalne ze trzeba o siebie dbac! dziewczyna chce zacząc wiec o co tyle krzyku kto ma bardziej napiety harmonogram a kto nie.abc>> a co studiujesz? (prawda jest taka ze jak jest sie na ciezkim kierunku studiow to myslenie zajmuje nauka a nie pindzenie sie.

wszystkie te czynności, które opisałaś (może oprocz ćwiczen :) ) to podstawowe czynności, które każda kobieta powinna robić. Bierz się do roboty, bo długa droga przed Tobą. Powodzenia :)

Gość natinka
agula.......popieram Cię. Nic szczególnego co związane by było z dbaniem o siebie abc.. nie wymieniała. Ale jak się do tej pory podstawowych rzeczy nie robiło to rzeczywiście może być abc.. ciężko.

Gość umpa
przydałoby się dołączyć..

Gość juhuuuu
Też chce byc piekna...:D Ale nie chce robic tych wszystkich bzdet..kochane prawda jest taka że sie piekną trzeba urodzić..takie zabiegi mogą sprawic tylko że wyglądamy na zadbana lub eleganka ale urody to nei dodadzą. Piekna dziewczyna wyjdzie w t-shircie i jeansach i wygląda sexy i pikenie. Jak ktos urody nie ma to sie może stroić i maseczkowac a piekniejszy od niej niebędzie. Oczywiscie dbanie o siebie popieram w 100% bo czystym i schulydnym i wypielegnowanym można byc a nawet trzeba...(oczywiście wszystko z umiarem bo i uroda to w życiu najwazniejsza nie jest ) Pozdro !

Gość piratkowa79
A co do wagi 58kg to kompletna bzdura!! Nalezy sobie obliczyc wspolczynnik BMI aby wiedziec czy ma sie nadwage, wage prawdilowa itd. Ja przy wzrosci 177zm waze 66 kg (czyli normalnie) i wierzcie mi lub nie, ale wygladam swietnie. NIe jestem chudzielcem, ale i nie grubasem, po prostu wygladam normalnie. Nie mam zadnych oponek na brzuchu ani nigdzie nie trzesie mi sie sadelko :) Chodze na fitness minimum 2 razy w tygodniu i ze swojego wygladu jestem bardzo zadowolona:D

Gość sluchajcie powiedzcie mi
no ja bym dodala do tego wszystkiego diete ,ale nie jakas odchudzajaca, ale zwyczajnie zdrowa, nie wiem jak sie odzywiasz, ale polecam zrezygnowac z tzw gotowcow, jesc duzo wazryw i owocow,wiecej kasz i brazowego chleba. ;)

Gość malwkaaa
1.robić peeling kawowy raz w tygodniu 2.raz w tygodniu maseczka na włosy: nafta+ olejek rycynowy+ żółtko od jajka 3. 2 razy w tygodniu jakaś maseczka na twarz (dzisiaj ze świeżego ogórka) 3. wcierać chociaż 3 razy w tygodniu olejek do ciała. 4. podciąć włosy i pofarbować na jakiś ciemny brązik to są wg was podstawowe czynnosci?nie robie pilingow,bo to niezgodne z rytmem zluszczania naskorka, nie uzywam maseczek, nie farbuje wlosow bo mam naturalny kolor ladny,podcinam co kilka miesiecy, bo nie niszcza mi sie jakoze nie farbuje i nie susze suszarką.. kiedys to wszystko robilam a wygladalam gorzej, teraz nie farbuje sie,nie mam tipsow,za to dbam o cialo poprzez gimnastyke i balsamy ujedrniające, i nic wiecej

Gość piratkowa79
A wogole to oczywiscie zycze ci powodzenia i duzo przyjemnosci podczas rozpieszczania siebie.:D Od siebie moge polecic maseczke z zielonej glinki, ale (jesli nie masz problemowej cery) 1 w tygodniu, nie czesciej, bo moze wysuszac. Maseczka taka pieknie rozjasnia i oczyszcza buzke.

Gość sdfsfdf
JA NIC NIE ROBIE ,.,. tylko sie gole ale ani o cere nie dbam ani o nic ..ani nie cwicze ani nie robienic innego niz mycie sie i golenie nóg itd. a jestem sliczna jak niewiem i faceci jak na lep sie ciagną ..

jejku, jakbym wcierala olejek 3 razyw tyg to bym byla tlusta jak swinka :D

sdfsfdf ---> :D

Gość do sdfsfdf...
moze w twoich oczach faceci sie do ciebie kleja, a tak naprawde kreca sie kolo ciebie zeby sie z ciebie posmiac taka zapuszczona jestes :D:D

widzę, że niektórzy to potrafią podtrzymać na duchu! A ja Ci życzę powodzenia i przede wszystkim wytrwałości

Gość abc..
studiuję coś w rodzaju wykorzystanie technologii chemicznej w ochronie środowiska na politechnice.. nie podam nazwy bo i tak nie będziecie wiedzieć o co chodzi;)no i tylko w kółko: kucie w domu, kucie w szkole, kucie w nocy, wszędzie;)ale opłaca się:) przecież napisałam żę nie jestem brzydka , tylko że się zaniedbałam.. a to co innego:)

Gość abc..
dziękuję laleczko:) oby więcej ludzi takich jak Ty na świecie;) inni potrafią tylko dołować.. a ja naprawdę chcę zmienić swój tryb życia;)mam nadzieję żę w październiku wrócę chociaż teoszeczkęzmieniona, bardziej radosna:)

Gość do sdfsfdf...
smiejcie sie smiejcie .. prawda jest taka...mamtak sliczną cee ze nawet ludzie obcy mi to mówią n aulicy jak cos kupuje gdzies ze przesliczną ma cere.. mam 172 cm wzrost i biust d . długie szczuple nogi..figure mam w stylu dajmu adriany limy ale biust większy .. sliczną twarz jak laleczka wg wszystkich..sama o sobie tak nie mysle.. piekne długie błyszczace włosy,,i mały kragły tylek..i co z tego ze nie robie tego co wy...i tak jestem supwer wg facetów ..dowidzenia

Gość abc..
no niestey.. prawda jest taka żę niektóre dziewczyny muszą zrobić trochę więcej od innych żeby wyglądać ładnie.. myslę że zaliczam się do tych osób.. jestem okularnicą.. chociaż kupiłam sobie fajne oprawki to jednak nie dało mi to poczucia większej wartości:(

Gość do sdfsfdf
sdfsfdf --> Cieszymy sie razem z toba, szkoda tylko, ze z jezykiem polskim masz kolosalny problem. Przyznam, ze musialem czytac 2 razy zanim zrozumialem twojego ostatniego posta. p.s. Mimo twojego pieknego ciala i wygladu nie chcialbym cie poznac. Wydajesz sie plytka i malo wartosciowa osoba, ale to oczywiscie moje subiektywne odczucia i zreszta to tak na marginesie. Milion razy wolalbym poznac abc..., ktora pozdrawiam i zycze powodzenia :D

Gość piratkowa79
Abc...--> to prawda. Ja rowniez naleze do tej nieszczsliwej grupy, ktora musi o siebie dbac (przede wszystkim szczgolna uwage musze poswiecac mojej cerze:( ) Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i takie zabiegi sprawiaja mi przyjemnosc:D Tobie tez bede abc...jestem z toba:D