Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredek z krainy kredek

Czym moge nadrobić ???

Polecane posty

Niestety po ciężkiej chorobie w dzieciństwie mam bardzo brzydkie zęby :(, mają kremowy odcień i są troche słabe ale proste. Wybielanie akurat mojego przypadku to ponad 2 tys nie mówie o tym, żeby wyglądały super bo na to to kilka tys mi trzeba :/. Czy mam jakaś sznase na dziewczyne ??? Bo narazie wydaje mi się, że nie :( Ciągle dostaje kosza, nawet nie ma po co się czarować, że to nie przez to. Jest coś czym moge nadrobić tą wielką strate ( ładne zęby) Czy poprostu poczekać do 30 lat bo wtedy pewnie dopiero będe miał tyle pieniędzy:/ . Mam 20 lat zerowe relacje z dziewczynami i pewnie zerowe widoki na poprawe tego.......super :/

Gość kwiatka
ktos tu pisała o jakies super pascie wybielającej.... poszukaj ... Pewnie ze masz szanse na dziewczyne. Ludzie maja gorsze problemy. Dbaj o higienę, żeby zadna nie niała podstaw sadzis ze tak wygladaja bo je zaniedbałes i bedzie OK Ja mam zato snieżnobniałe a krzywe i panicznie boje sie dentysty. Ale juz to zmieniam.We wtorek jestem umowiona na wizyte. Wyrwa mi te cholerne 8ki a potem po aparat. Pozdrawiam

Gość kwiatka
a czym nadrobić????? Gadką! Jesli zajmiesz dziewczynę miłą, inteligentą i dowcipna rozmową nawet nie pomysli o twoich zebach. Byłoby znacznie gorzej gdybys nie umial zaiteresowac dziewczyny rozmowa z toba

Tylko widzisz ja jestem bardzo lubiany, mam poczucie humoru, dziewczyny bardzo lubią ze mna przebywać....ale gdy zaproponuje coś więcej niż tylko przyjacielskie spotkanie to zaraz się wycofują, z innymi ludzmi nie mają takiego problemu, więc moge twierdzić, że chodzi tutaj o wygląd konkretnie o jego brak :/

Gość vale tudo
Zawsze możesz kasą w przyszłości nadrobić i wyszaleć się za stracony czas w młodości :D....wiem nie pocieszyłem :P

Czy to milczenie mam rozumieć, że nic nie da się zrobić ??? :(

Gość po pierwsze_
myj 2 razy w tygodniu zęby sodą oczyszczoną, a potem pastą. Kup sobie pastę dla palaczy (ona usuwa nalot i przebarwienia) Poza tym sa do kupienia za ok 80zł plastry wybielające (nie pamiętam nazwy) które nakleja się na zęby, posiadają one taką samą substancję jak te do zebiegu u stomotologa za 2000zł. Bardzo pomaga. Do tego idź do dentysty żeby podkleił ci od spodu zęby-nie znam ceny, ale "podkleja" czy nakłada się na nie taki preparat czy nakładki od spodu i one są wtedy mocniejsze, "grubsze" i nie mają prześwitów od braku szkliwa.

Gość po pierwsze_
plastry wybielające są a aptece.najlepiej kup sobie szczoteczkę elektryczną do zebów, zwykła jest za słaba.poza tym lekka opalenizna automatycznie rozjasni kolor zebów. Koniecznie!!!!!- zrób sobie u stomatologa PIASKOWANIE zębów. kosztuje to około 75 zł i oczyszcza ząbki z rzeczy których nie oczyści szczorka:-D Raz na jakiś czas zrób "FLUORYZACJE" to też ok.70zł-nie wybiela ale wzmacnia zęby.

Tylko właśnie w tym problem, że ja mam wszystkie kości żółte od stosowania antybiotyków w dzieciństwie, więc zęby trzeba wybielić w całości tzn całe dogłebnie , na to nie poradzą rzadne pasty , czy nakładki jest na to rada ale to kosztuje pare tyś .

Gość kelwin klajn
Stary kobietki pięknie piperzą, że wygląd się nie liczy ale czy możesz potwierdzić tą kwestie ??? chyba nie :P więc zbieraj kase i nie słuchaj kobiet bo one pięknie gadają a na odwrót robią.

Gość lolciaoo
idz do dentysty i spytaj o nakladke wybielajaca, zrobi ci specjalny odcisk a nastepnie dostaniesz taka nakladke gumowa, specjalny plyn i bedziesz spal w tej nakladce ok 7 dni. zeby sa potem wybielone . kosztuje to ok 170-200zlotych ,wiec zbieraj na to i wreszcie bedziesz sie szeroko usmiechal:). wiem cos o tym;D. powodzenia

Gość xxxcc
Tylko i wylacznie dentysta, zeby nie przeplacac najlepiej podjechac np. do Olsztyna a w Olsztynie najlepszy jest Ab-Dent