Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierówne piersi

Nierówne piersi

Polecane posty

Gość Nierówne piersi

Krotko mowiac mam nierowne piersi...Czy one kiedys sie wyrównaja?? Czy ktoras z was ma tez taki problem?? Bo u mnie ta nierównosc jest widoczna i to bardzo gdy nie mam stanika?? I niestety brzydko to wyglada :( I co na to faceci??

Gość Nierówne piersi
nie podzszywaj sie!!

Gość Nierówne piersi
Niczym zaplesnialy wombat, udaje sie do pobliskiego sklepu wedkarskiego, gdzie namietnie szoruje sobie odbyt szczotka do gumofilcow, onanizuje sie smierdzaca glowa zdechlej ryby a nasieniem goduje pajakow w pustyni Sahara, zeby wieczorem w promieniach goracego poludniowego slonca zatanczyc taniec ludowy z kaktusem w odbycie, wybolcowanym przez pana Staszka z pobliskiej kotlowni :classic_cool:

Gość Nierówne piersi
juz mi sie odechcialo gadac na ten temat...zaluje ze go zalozylam przez takich zidiocialych ludzi jak ty!!

Gość niestety mam ten sam problem
mam male piersi (75A) i przez to tak bardzo widac ta roznice w ich wielkosci... najgorsze jest dobranie biustonosz. Ale niestety nie ma na to zadnego lekastwa. Sa jakie sa i trudno. Gdyby byly wieksze to moze ta roznioca nie bylaby taka widoczna. Musisz sie nauczyc akceptowac siebie taka jaka jestes.

Gość coś
jako facet powiem Ci że Twój facet nawet tego nie zauważy. Nie skupiamy się na takich szczególach, lecz na doznaniach hmmmmm estetycznych na wyższym poziomie ogólności :)

Gość Nierówne piersi
No wiesz... ja mam C75 i tutaj chyba bardziej widac ta nierównośc i mam nadzieje ze to minie..Na szczescie nie mam problemu z dobieraniem stanika..Hihi dzis sobie kupilam 2 ;)

Gość Nierówne piersi
no a moj facet tez mowi ze mu to nie przeszkadza...ale mi tak. i mowi ze nie czuc tego mocno ale ja wiem swoje;)

Gość Twoorek
Nierówne piersi -> dziewczyno posluchaj mnie: 1. Zrob sobie czarny nik albo nie narzekaj na podszywaczy 2. Gdzie jest napisane ze piersi musza byc rowne ? 3. Tak w ogole to znajdz sobie prawdziwy problem :) Jestem facetem i piersi widzialem sporo. Jets raczej regula ze jedna jest mniej lub bardziej "nizej" :) Sa tez roznice w ksztalcie brodawek itd. Zaakceptuj to co ci dala ewolucja i selekcja naturalna bo i tak tego nie zmienisz i ciesz sie zyciem ;)

Gość Nierówne piersi
no dobra tylko ze jestem tu nowa i nie wiem jak mam zrobic ten czarny link... :P

Zapomnialem jeszcze dodac ze ja mam jedno jadro nizej :( Czy to sie kiedys wyrowna ? Jestem juz stary, wiec pewnie nie ... :( Najgorsze ze naprawde to widac kiedy zdejme majtki i kiedy mi stanie ! I co wy na to dziewczyny ?

Wątpie ze sie wyrówna.Domyslam sie ze masz stala partnerke wiec jej to chyba nie przeszkadza..

Gość dfethfb cvgrdtger
nierowne piersi sa normalnym `zjawiskiem`. tez tak mam. nei przeszkadza mi to .

Gość niekat
lekceważenie czyichś problemów to nie rozwiazanie.piszecie: pogódx się z tym , pokochaaj swoje ciało i inne takie, a dla kogoś to może być rzeczywiscie problem i ilekroć dziewczyna spojrzy w lustro zeby sie wreszcie polubić znów zobaczy ze jedna pierś jej wisi od swojego cieżaru a druga zawadiacko sterczy i sie odechciewa patrzenia.... sama mam ten problem a ze jestem w trakcie okresu karmienia mojego drugiego dziecka problem sie mocno uwidocznił.Do tego stopnia ze trudno załozyc obcisła bluzke bo patrze od góry na piersi i jednego buta widze a drugiego nie... to nie zawsze mija i nie zawsze jest fizjologoczne.czasem sie pogłębia i stanowi skutek pewnych powikłań czy nawet choroby.

Gość tez mam nierowne
a do tego nie za duze i to dosc widac. Normalnie jest ok, wlasciwie to tylko ja to chyba moge zauwazyc. Problem zaczyna sie w momencie kiedy np. trace wage. Wtedy zmniejszaja sie piersi i roznica ksztaltu i wielkosci jest dosc widoczna. Podobnie jest tuz po okresie, kiedy ustepuje przedmiesiaczkowe obrzmnienie . Tez widac. Ale...Od kiedy biore tabletki antykoncepcyjne, moje piersi powiekszyly sie i wypelnily jakby. Roznica jest prawie niezauwazalna. I tak caly okragly miesiac!!! No ale wiem, ze jak odstawie to problem wroci :(. Co mozna poradzic? Albo zaakceptowac siebie, albo silikon. Nie ma innej rady. Kiesy roznica jest duza, mozna sie starac o refundacje operacji.

Gość hthshshhr
90% kobiet ma asymetryczne piersi, tak samo jak 90% mezczyzn ma jedno jadro wyzej od drugiego!!!! jesli roznica jest niewielka - nie martw sie - faceci nawet tego nie zauwazaja, a nawet jesli to nie przeszkadza im to zupelnie :) mam kolezanke ktora jednak miala dosc duza desproporcje - jedna piers - A, druga -prawie C. zrobila sobie operacje plastyczna.

Gość facecikkkkkkkkkk
Słuchajcie kobitki... ciało człowieka jest asymetryczne i jego nierównośc można znaleśc naprawde w wielu miejscach (kąty między bokami szyi a barkami, wcięcia talii po obu stronach, fałdy pośladkowe i podkolanowe, linie dolne żeber obojczyki łopatki itp) tak więc i piersi równiez są FIZJOLOGICZNIE nierówne i o ile niejest to zbyt wielka różnica to nie trzeba się tu niczymmartwić... poprostu jest to uwarunkowane pionową "wyprostną" postawią ciiała (tak jak u mężczyzn jedno z jąder jest większe i nieco niżej położone w mosznie co podyktowane jest również pionowa postawa ciała ludzkiego), więc krótko mówiąc WSZYSTKO GRA a biustnik to chyba dobieracie sobie do większego cycka myśląc logicznie:d nieprawda???

Gość jasne ze nieprawda
jak masz duza asymetrie i dobierzesz stanik do wiekszej piersi to mala po prostu wisi wewnatrz miseczki i jak sie schylisz to ja cala widac. Ja mam minimalna asymetrie ale tuz przed okresem, kiedy piersi sie powiekszaja, czasami ta wieksza piers po prostu mi wylazi ze stanika tak ze czasem sie zlapie ze mi caly sutek wystaje przez bluzke. To dopiero obciach.

Gość facecikkkkkkkkkk
eh no wybacz mi, w końcu jestem ffacetem i jesli chodzi o kobiece problemy to męskie myślenieczyli inaczej mówiąc "chłopski rozum" nie zawsze tu jest celny... ja nie miałem jeszcze partnerki o dużej asymetrii piersi chodź jedna z nich była troszke "przy tuszy" miała nieco tłuszczyku i grubokościstą budowę, więc i piersi miała nieco duże i tu gdyby się przypatrzeć widać było nieco inny rozmiar jednak od drugiej ale nie az tak, żeby biustnik sprawiał jakiś konkretny problem.. a podczas okresu no tak, organizm nabiera wody ciało staje sie pulchniejsze bardziej napęczniałe i wtedy może być tym problem:D

Gość aysmetryczna
też mam bardzo duża asymetrię ale już sie przyzwyczailam, taka juz ich uroda i cóż zrobić ... grunt ze fajne są i mają odpowiedni rozmiar :P

Gość 25facecikk25
i ważne, aby partnerowi się podobały nieprawda??? ;-)

Gość w tym rzecz...
zeby przede wszystkim podobaly sie one wlascicielce. Wiadomo, ze czyjas akceptacja dla naszych niedoskonalosci moze zlikwidowac kompleksy na ich punkcie, ale niestety, jezeli cos jest nie tak naszym zdaniem z naszymi piersiami, czyli jak mowia, z podstawowym atrybutem kobiecej atrakcyjnosci, to kobiecie brakuje pewnosci siebie w kontaktach (szczegolnie intymnych) z partnerem a przez to traci seksapil i moze nie wydawac sie juz tak atrakcyjna dla niego. Ile jest takich paskudnych lasek, ale maja w dupie to jak wygladaja, sa pewne siebie i faceci za nimi szaleja. A sa tez prawdziwe pieknosci, ale maja jakies kompleksy, faceci to widza i nierzadko nie sa wcale zainteresowani. chcesz sie podobac facetom? Najpierw musisz sie sama sobie podobac.

Gość 25facecikk25
To co mówisz to święta racja, to również odnosi się do facetów mało pewnych siebie z powodu własnych niedoskonałości... facet nieśmiały i niepewny siebie nie stanowi dla kobiet żadnej atrakcji choćby nie wiem jaki był "męski" solidnie zbudowany i przyciągający wyglądem, to psychika charakter i zachowanie się w towarzystwie ma niebagatelne znaczenie..

Gość jamjest
Shay Laren ma cycki krzywe jak cholera co nie przeszkadza żeby większość facetów waliła sobie do niej konia

Gość 25facecikk25
a no... może to jełaśnie jej wdzięk osobisty, który tak przyciąga:D

Gość gośkam
Jesli facet ci mówi, ze nie przeszkadza, to się go słuchaj ;) Jak ktoś napisał wyżej 90% kobiet ma ten "problem"- ja też, i cała żeńska część mojej rodziny. I co z tego? Jak widzisz, żadna nie została starą panną, powodzenie miały i się facetom podobały. Cycki do góry i nie wymyslaj sztucznych problemów 🖐️

Gość eureka eureka
Kupuj stanik dopasowany do wielkości większej piersi, najlepiej taki push up z wyjmowanymi wkladkami. Z jednej miseczki wyjmujesz wkładkę a w drugiej przeznaczonej dla tej mniejszej piersi zostawiasz wkładkę i tyle....optycznie problem rozwiązany ;-)