Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierówne piersi

Nierówne piersi

Polecane posty

Faceci mało kiedy widzą u kobiet nierówne piersi - zaczynają widzieć dopiero jak kobiety marudzą- PS Podeślij fotkę to Ci powiemy czy masz się czym martwić

Gość na trygława i swaroga
mialem partnerkę, która miała asymetrię prześliczna, cudowna dziewcznyna z dobrym charakterem, uwielbiałem jej piersi (mały rozmiar) - obie :) gdyby mi nie powiedziała o tym, nigdy bym nie zauważył. Przyjrzałem się i rzeczywiście - było widać różnicę. I co? Już tego samego dnia tego nie zauważałem, wypieściłem obie jednakowo :)

Gość na trygława i swaroga
ps takie "defekty" spędzają Wam niepotrzebnie sen z oczu, odbierają radość z seksu - my na to nie zwracamy uwagi, ale jak Wy nie macie radości z seksu, unikacie go i tylko same problemy z tego wynikają we mnie wzbudziło to tylko jeszcze większą czułość dla Niej, choc widziałem, że mówiła o tym lekko zestresowana. Pokazałem, jak bardzo sexy jest dla mnie (bo była, niesamowicie) i było po sprawie - na szczęście nie wpadła w jakiś głupi kompleks :)

Gość 25facecik25
Nie ma co się rozczulać, asymetria ciała jest rzecza fizjologiczną i jak najbardziej normalną, bywa wiesza lub mniejszai nic na to nie poradzimy, a jak się komuś nie podoba to nie musi patrzeć hehe;-))) a co powiecie na prawą połowe twarfzy nieco więszą niż lewa? (niec bardziej rozciągniętą) oczywiście ludzie dostrzegają to dopiero wtedy gdy im o tym powiem że tak mam i to nawet nie zawsze... poza tym wszyscy jesteśmy krzywi i nierówni w jakimś stopniu wszędzie gdzie tylko się da:d więc, o co tu robić ceregiele.. TO TYLKO NASZE CIAŁO, NASZA SKKORUPA nic więcej:D

Gość eeeehhhhhhh
też mam nierówne piersi....łatwo jest wam mówić,że to nic takiego. mi to spędza sen z powiek...przez to wpadłam w depresję i rzadko wychodzę z domu, a nigdy nie pojawiam się na plaży :( nigdy się nie rozbiorę przed facetem :((((

Gość moje tez sa
nierowne..jestem 16 lat po slubie,męża mam pieszczocha,uwielbia sie nimi bawic.. jak traficie na tego swojego to sie przelamiecie,pozdrawiam

Gość 25facecik25
eeeeeeeeehhhhhhhhhhp rzede wszystkim zwalcz deprseję i barierę swoich kompleksów, czy asymetria jest naprawdę az tak wielka, że widać ja przez ubranie, przez strój kąpielowy? widać ją wyraźnie na pierwszy rzut oka? to że Ty ją widzisz w lustrze czy dotykając swoich piersi nieznaczy, że ktoś inny NIEIWIEDZĄC O TYM (NORMALNYM ZJAWISKU powtarzam) ZAUWAŻY TO... nie zauważy... a faceci????? wyznaj zasadę JEŚLI SIĘ NIE PODOBA TO NIEMUSI PATRZEĆ jeśli choć słówkiem bąknie cos na temat Twojego ciiała, że mus ię nie podoba czy cos t poprostu kopnij go w dupę:P niech se szuka następnych barbie... niema człowieka symetrycznego POPROSTU NIEMA

Gość agadzia10
ja tez mam nie rowne piersi to widac strasznie zaden chlop niechce uprawic sexu

eeee ....wiele kobiet ma ten problem i nie powinnas sie tym przejmoac:)twoj partner jesli bedzie cie kochal to nie bedzie mialo to dlaniego znaczenia czy sa rowne czy nie rowne

Gość weeera18
witaj,ja mam roznice dwoch rozmiarów,jak bedziesz chciala o tym pogadac to pisz,mam juz 18 lat i watpie ze sie wyrownaja;(

agadzia przesadzasz...jesli jests z facetem ktory jest z toba tylko dla sexu to wspolczuje:O:O:O nikt niejest doskonaly i kazdy widzi w sobie cos co chcialby zmienic trzeba zaakceptowac siebie takim jakim sie jest

Gość weeeera18
u mnie to niestety widac nawet przez bluzke...gdy sie rozbiore w jednej miseczce prawie nic nie ma z drugiej wyplywa cala piers;( Mój chlopak pewnie o tym juz dawno wie,każdy by zauważył,dlatego nigdy nie kazał mi przy seksie zdejmować stanika ;( Nie dziwie sie... a jak mnie dotyka to tylko za większą pierś :(:( Dla mnie to jest taka bariera ze nigdy o tym nawet nie rozmawialismy.

Gość Madax87
Hmmm mam ten sam problem :( Po zakończeniu karmienia dziecka piersią to jedna pierś mam mniejszą od drugiej :( Są nie równę i to jest widoczne :( Jedna pierś jest obwisła i wieksza a druga jest mniejsza i jędrniejsza :O Moje dziecko ma już 3 lata i żadnej po prawy nie ma Mam stałego partnera i nie umiem mu sie pokazać bez biustonosza wstydzę się piersi :( Pomóżcie mi ?????? Znacie jakies sposoby na wyrównanie ich ????

Gość to normalne zjawisko
jedna pierś jest zawsze wieksza od drugiej, ja myslalam ze w moim przypadku jest inaczej, ale czuje w rece ze roznia sie rozmiarem

Gość zastanawiajace
a czy nierowne piersi moga miec cos wspolnego z asymetria lopatek? moj facet juz nie raz zauwazyl ze mam nierowne piersi ale mowilam ze mu sie wydaje i jak najszybciej sie odwracałam albo zaslanialam koldra... :/

Gość czasem się zdarza -/
też mam problem z piersiami. mam 19 lat, a więc dojrzewanie się skończyło raczej bezpowrotnie i nie ma co liczyć na ''ruszenie tej drugiej'', niby po ciąży lekarz tłumaczył, że wszystko się ''wyrówna'', więc należy mu chyba wierzyć. Powiem szczerze, że 1pierś mam rozmiaru 75 B, a druga sterczy, a właściwie wcale jej nie ma.. niby żadnej kifozy, skoliozy nie mam, bo kręgosłup prosty, rzekomo wada genetyczna, choć nikt z mojej rodziny wśród kobiet nie ''cierpiał'' na podobny przypadek. Najlepszą radą dla wszystkich jest nie przejmować się tym; wiem głupio brzmi, tym bardziej, że też mam czasem problem jak wy wskoczyć w bikini, bo muszę uważać aby nikt nie zauważył przypadkiem sutków jakbym wykonywała znaczne ruchy (więc najlepiej od razu biegusiem do wody:)- wbrew pozorom bez pus-up'a to nie wychodzę z domu, ale da się żyć, serio tyle lat już;) Tylko mam pytanie, proszę niech mi ktoś odpisze. Otóż mam faceta (już z pół roku temu-mniejsza z tym:) i się zbliżamy coraz bardziej do siebie, stąd moje pytanie: czy lepiej powiedzieć mu, że mam nierówne dość piersi, czy lepiej żeby latem sam się przekonał na plaży? Faceci napiszcie, plis, to dla mnie teraz ważne , bo on sam choć wodzi po moim ciele i uważa je za wspaniałe coraz częściej sięga w górne partie klatki piersiowej, przez co muszę go zbywać jakimś szybkim ruchem, dla odwrócenia uwagi rzecz jasna.. Kochani pomóżcie.

Gość ulalalalalalalalalalalalalalaa
a przy nierownych piersiach macie tez roznej wielkosci brodawki? bo to juz calkiem nieciekawie wyglada :o

Gość witam ponownie
nie, skądże znowu (przynajmniej w moim przypadku)

Gość gfgfgfgfgf
Jeśli jedna pierś jest większa od drugiej to wszystko jest w porządku. Gorzej gdy jedna z nich jest mniejsza...

Gość japier dole
A ja mam nierówne jajca i nic sobie z tego nie robię...

Gość Asymetryczne
Też mam taki problem, dowiedz się czy to nie Zespół Polanda

Gość żabaaaa17
jak kazda z Was również mam nierówne piersi :( aczkolwiek nie stanowi to la mnie problemu na co dzień. Mam 17lat i chłopaka, od ponad roku... ale mniejsza z tym. Jemu nie przeszkadza różnica piersi ;) ale ja się trochę krępuje i tak... do "czasem się zdarza" na Twoim miejscu porozmawiała bym o tym teraz. jeśli nie zaczniesz z nim tematu jest możliwość że nie zauważy różnicy jak mu sama nie powiesz. ale jeżeli się wstydzisz tego i nie wiesz czy już zauważył czy nie i co on myśli w ogóle xd to lepiej porozmawiać :) [mi chłopak mówił ze mu zawsze głupio było jak oglądamy film czy coś, siedzimy, a jemu mu penis stawał i się mostek robił a on się krępował... a ja zupełnie tego nie widziałam! zresztą byłam zajęta filmem hehe]

Gość edyta23lat
ja tez miałam podobny problem. miałam jedą pierś wieksza a druga mniejsza. brodawki też były równe. poszłam do ginekologa. byłam już wtedy w ciąży. on po znadaniu moich piersi przepisał jakiś krem do smarownia piersi. po ok 3 tygodniach zauważyłam że brodawki stają sie do siebie podobne. teraz mineły 4 miesiące i piersi są już prawie takie same. co miesiąc badam je u ginekologa. nie ma się c wstydzć idźcie do ginekologa on wam zbada piersi i coś przepisze. naprawde warto. pozdrawiam.

Gość nksbvdijehgkje
hej:) ja mam 18 lat i też mam nierówne piersi: lewa jest większa a prawa mniejsza i to widać jak założe bluzke, ale nie przejmuje się. jeszcze nie zaczęłam życia seksualnego więc nie wiem co na to chłopacy....?

Gość bober11
Sorry ale brak wiedzy mnie poraża zawsze lewa pierś jest większa od prawej to jest normalne u jednych są większe różnice a u innych są większe. Jedna dziewczyna pytała się czy ma o tym powiedzieć chłopakowi mi się wydaje że on by się z Ciebie śmiał jak byś mu wyjechała z takim problemem. bo pewnie zupełnie go to nie obchodzi. Piszecie tu że to jakaś choroba możę być co do tego to ja się nie znam.

Gość Asymetria
Ja byłam z tym u lekarza endokrynologa, bo różnicę mam bardzo widoczną i znaczną. pani doktor stwierdziła, że to wrodzona wada genetyczna, ale nie stanowi żadnego zagrożenia. Po prostu taka uroda... Ale jeżeli Was to pocieszy, to powiedziala mi także, że można ubiegać się o bezpłatną korektę biustu (tzn. o powiększenie operacyjnie tej mniejszej piersi).

Gość Asymetria
A i uważam, że jeżeli facet kocha kobietę to nie będzie zwracal uwagi na takie "detale" ;-) Poza tym to zawsze można obrócić w atut :-P

Gość to nieprawda, że
lewa jest zawsze większa, moja prawa jest większa... owszem ginekolog powiedziala mi, że częściej lewa jest większa, więc jestem jakąś anomalią