Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysia1234

ile kosztuja mieszkania?

Polecane posty

Gość rysia1234

pytam tak orienacyjnie, zeby wiedziec ile miej wiecej kasy musze miec..mieszkanie do 50 m okolo mnie interesuje w niezlym stanie, albo nowe, a srednim miescie(toruń)

Gość jeju..............
mozna to latwo sprawdzic.... http://www.gratka.pl/dom/szukaj.phtml?id_podrubryka=1&id_rubryka=1&id_region=0&miasto=toru%F1&dzielnica=&ulica=&metraz_od=45&metraz_do=50&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=1&liczba_pokoi=0&slowa=&forma_wlasnosci%5B1%5D=1&forma_wlasnosci%5B2%5D=2&forma_wlasnosci%5B3%5D=3&forma_wlasnosci%5B4%5D=4&forma_wlasnosci%5B5%5D=5&pietro_od=&pietro_do=&liczba_pieter_od=&liczba_pieter_do=&rok_budowy_od=&rok_budowy_do=&rp=on&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj przykladowe mieszkania w toruniu.

Gość rysia1234
wlasnie mi sie coś nie zgadza..a mieszkania podrozaly ostatnio czy sa tansze? bo jakies 5-7 lat temu sasiad z gory sprzedawal mieszkanie identyczne jak nasze(nowe budownictwo-blok 12 lat, 75 m w b dobrym stanie, za niecalale 120.000 bo nikt mu wiecej nie dal..wiec myslalam ze mniejsze bedzie tansze, ponizej 100.000

Gość jeju..............
mieszkania zdrozaly i ceny ciagle ida w gore.

Gość zosia ma kota
to gdzie ty zyjesz, ze niezauwazyłas ostanio duzego skoku cen nieruchomosci. A te mniejsze sa jeszcze drozsze za m.

Gość polaksdmffke
kułwa a wa warszawie 8 tysiecy na ursynowie nowe mieszkania nic tylko sie pociac za co ja mam kupic sobie mieszkanie ::o