Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdalek

Faceci to dranie

Polecane posty

Gość migdalek

Faceci to dranie ;(( Bezuczuciowi... bezmyślni ;(( Tyle im się daje uczucia.. i co? I tylko potrafią ranić ;(

Gość jeju..............
a co sie stalo?:(

Gość jeju..............
tzn. co ci zrobil jeden z tych drani??😠

ja narazie nie narzekam na terazniejszego, ale byli to pozal sie boze melepety takie :o

Gość jeju..............
ja tez nie narzekam,ale wiekszosc to dranie, ja mma szczescie:P

Gość migdalek
Myśli wiecznie tylko o sobie :( Wszystko tracę, przyjaciół, jakąkolwiek zabawę.. nawet chęć do tego :( Kiedyś tylko się śmiałam a teraz .. wiecznie płaczę ;( Co rusz mu coś nie pasuje.. co rusz mi coś narzuca :( JAk chce coś to ja to zrobię.. to nie o to chodzi, że nie chcę! Bardzo lubię robić to o co mnie poprosi.. okazywać w ten sposób, że mi bardzo zależy i że Go bardzo kocham.. Ale jak ja bym coś chciała to już jest kiepsko, bo zazwyczaj on tego nie chce :( Czasem się zdarzy, że akurat mu to pasuje.. to wtedy jedynie się zgodzi :( Czuję, że się wypalam ;( Dziewczyny co tu robić ;(??

ja bym radzila skonczyc to, bo taki jednostronny zwiazek to meczarnia..wiem, latwo mowic ale wierz mi ze za pare tygodni odetchnelabys z ulga

Gość migdalek
brawo misiu.. :)) Dzięki ;) jeju.. shorty, to dobrze.. cieszę się z Wami, że szczęśliwe jesteście! Życze Wam żebyście się nie zawiodły!!!

Gość migdalek
Jak mogłabym odetchnąć? :( Jak mimo wszystkiego czuję, że On jest całym moim światem :(( Nie umiem żyć bez Niego.. ;(

Gość A weż go zostaw
bo ci na głowe wlezie

Gość migdalek
23...

Gość migdalek
Źle.. ale są takie chwile piękne :( Kiedy choćby trzyma mnie za rękę i mówi, że mnie tak kocha ;(( Dziewczyny.. może napiszcie coś fajnego o swoich związkach.. od razu się przyjemniej i mi zrobi :(

23 to mozesz miec jeszcze niejednego :D daj sobie spokoj z takim wampirem energetycznym...

Gość migdalek
poza tym nie moge zostawić sponsora,kto mnie bedzie utrzymywał?? :(

Gość migdaek
no boje sie ze juz nie znajde kolesia z taką fajną furą ktory mi tyle rzeczy kupuje,tylu teraz nieudaczników :O

Gość jeju..............
uuu niedobrze, to toksyczny zwiazek jest. meczysz sie tylko:( masz jakies radosci z bycia z nim?? bo jezeli tylko sprawia ci bol to nie ma sensu tego kontynuowac:(

Shorty.. ale ja czuję, że przez te 3 lata, ja już całe życie mu oddałam.. całe uczucia.. całą miłość.. prawdziwą miłość :(

ej podszywacz wez przestan :o pewnie ze strach przed samotnoscia, ale jezeli chcesz dalej tkwic w zwiazku z facetem ktory nie okazuje ze cie kocha tylko to mowi to droga wolna...

ja też mam 23 i w związkach bywa różnie jeszcze tydzień temu powiedziałam mu że albo się stara, albo wraca do rodziców a dzisiaj jest już nam wspaniale, bo to taki długi kryzys był.... :) poważny kryzys...ale już jesteśmy po :)

Mam radości.. mnóstwo :( Naprawde samo sprawianie Jemu przyjemności daje mi tyle szczęścia.. jak tylko widzę, że to ma znaczenie :( Ale jak czuję, że już nawet to mu nie pasuje, to czuje taki strasznie rozdzierający ból :(

Gość migdaIek
w zamian dostałam sporo prezentów i opłaconych rachunków,ale chciała bym zeby oprócz tego mnie jeszcze kochał,czy ja za duzo wymagam,czy sponsoring ma mi wystarczyć?? :(

anka_23 !!. ja też Anka jestem :) Cieszę się że się pogodziliście! Może i ja po prostu Go przetrzymam :( Może takie okazywanie uczuć Go utwierdziło już tak.. tzn upewniło, że ja już wszystko przetrzymam :( Ale byłam pewna, że nas to nie dotyczy :( Tak się cieszę , jak mogę pokazać, że mi zależy, że kocham..

Gość migdaIek
dlaczego dzisiaj ci faceci nas nie chcą kochać,utrzymywac,sprzatać,prać,gotować,kupować drogich prezentów???przeciez tak powinno byc w końcu uprawiamy z nimi sex :(