Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaleńka

on 188 cm na bosaka - ja 158cm...

Polecane posty

Gość maaaleńka

Podoba mi się a ja jemu, ale ta ogroomna różnica wzrostu... Głupio razem wyglądamy.. Ładować się w to?

Gość jeju..............
hm...ja z moim chlopakiem tez dziwnie wygladam:D ja opalam sie na ciemno, wygladam jak mulatka , a on norweski typ urody:P zupelnie bialy, opala sie slabo,a wlosy jak snieg:P ach te przeciwnosci:P

Gość jeju..............
w sensie-przeciwienstwa:P

Gość fbnsji
Jezu- ja bym chciala, zeby moj facet mial tyle wzrostu! pewnie, ze sie w to pakuj! Super wygladacie- jestem o tym przekonana..! :) 😍

Gość tonighttttttttt
ja 170 on 207 cm, jestesmy razem juz 5 lat a ty idź sie puknij w łeb kobieto ;) wysocy faceci lubią kruszynki:)

Gość tak to prawda
wygladacie razem glupio

Gość maaaleńka
może jakiś facet się wypowie... dziewczyna wam się podoba fizycznie, macie też podobne pasje, nadajecie na tej samej fali... Rodzi się uczucie, ale dopiero nieśmiało... Czy bardzo wam przeszkadza taka różnica wzrostu?

Gość seeeeeeeeeeeenks
o jakiej ty roznicy napierdalasz??? :o nie ma duzej roznicy

Gość jeju..............
rotfl:D

Gość kaczor22
encyklopedia pod kolana i bedzie ok

Gość tralalalalalalalala
On 188 a ty 158 buhahahahahahahahahahahahahaha śmieszniejszej rzeczy na swiecie nie ma zapewne...hahahah Kobieto puiknij sie w łep.

Dziewczyno nie przejmuj sie. Ja tez jestem niziutka a moj narzeczony tez 188.Wiem ze to duza roznica wzrostu, ale ja sie tym nie przejmuje.Czuje sie przy nim vezpiecznie i bez problemu nosi mnie na rekach :)

Gość nadinka..23
Pewnie że się ładować,nawet się nie zastanawiaj tylko do dzieła. Ja mam tyle samo cm co Ty, a mój facet 192. I zawsze mi powtarza, że jestem taką małą słodziutką kobietką do kochania. Moje niskie koleżanki też mają bardzo wysokich facetów i są szczęsliwe, więc wzrost chyba nie ma aż takiego znaczenia i to zdecydowanie prawda, że wysocy lubią kruszynki. Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Gość maaaleńka
dzięki :) no to spróbuję ..

Gość eVelineS
mąż ma 186 a ja 160 jesteśmy ze sobą 12 lat i nikt nawet nie wspomniał o różnicy wzrostu

Gość zooooofijka
Och, będzie cię nosił na rękach - na odwrót byłoby ciężko... Wiem coś o tym ;)

Gość malagosia6
ja mam 155/52 a mój mąż 187/120.Kontrast jest bardzo duzy,ale nam to nie przeszkadza.Dodam jeszcze,że ja mam 30lat a on 40:)

ja mam 167 a chcialabym zeby moj facet mial tak wlasnie gdzies 186-190 :) super by było :):) wysoki przystojniak i malutka kobietka, super :):)

Gość maaaleńka
no , 167 to już nie taka mała kobietka ;) W każdym razie - wspomniałam mu o moich obawach związanych z różnicą wzostu i tylko się roześmiał... kochany jest :) I Wy też - dziękuję 🌻

Gość jego ona
ja 170 cm, on 181 i jest super :)

a czemu masz się niby w to nie pakować????jej....ja mam 155 a mój koles ma 190 i jestesmy razem prawie 4 alta....no bylismy bo nie dawono się rozstalismy.....ja tam wole takich wysokich tak bezpiecznei się przy nich czuje:):)nie chciałam bym niskiego kolesia:)

Gość Do Robal
I Co 😡uwazasz ze jestes duzo wyzszy od partnerki , identyczna sytuacje mam ja 195 a ja 169 i wcale nie wyglada to smiesznie😠

Ja mam 171 a moje kochanie 194 cm:) Jest nam razem bosko, kocham jego silne ramiona i czuję się przy nim jak kruszynka:)

Gość buahahahahahahahaha
ja mam 160, moj facet ma 191 przynajmniej moge sobie ubierac szpilki jaie tylko mi sie podobaja