Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parura

czy chcecie byc tak klerykalnym narodem jakim chca nas zrobic?

Polecane posty

Gość Ferdunad Pryszczyc
chciałbym aby ktokolwiek kim kolwiek by nie był odpierdolił się ode mnie i od moich pieniędzy. a lewactwo , które tak teraz pyszczy o klerykaliżmie przez 30 lat mojego , życia i moich bliskich przypierdalało się i okradalo. a teraz gdy nie ma kogo okraść już i z czego to się za Kler chce wziąc.i oczywiscie pyszczy lapaj złodzieja by odwrócić uwagę od swych wyczynów.a jakoś KK nigdy mi nieczego pod przymusemj nie zabrał a lewactwo jak najbardziej.wciąż kombinuje co by tu wymyśleć by z mojej kieszeni zajebać nienażarta chydra czerwona , sorry teraz niebieska

tak, chcemy byc klerykalnym narodem, chcemy byc narodem Polskim. przypominam ze Polska, jako kraj została ochrzczona w roku pańskim 966, jestesmy krajem katolickim i koniec kropka. jak sie komus nei podoba to moze do kosciola nie chodzic proste

Gość ostatni moheranin
,przypaczmy sie narodowi zydowskiemu nie mieli terotyrium od 2000 tys lat i przetrwali jako naród i to dzięki tradycji i Religi i dle tego masoni walcza z religia ośmiesza na każdym kroku dlaczego muzułmanie nie integrują się z europejczykami no Tusk ośmiesza polaków walczy z patriotyzmem W wystąpieniu na spotkaniu z wyborcami w Starachowicach w sierpniu 1993 roku Tusk deklarował: Mogę stanąć nago na głowie na szczycie Pałacu Kultury i powtarzać, ze prywatyzacja juz przyniosła Polsce biliony złotych, ze polskie przedsiębiorstwa są mało albo nic nie warte i dlatego sa tanio sprzedawane. Patriotyzm oznacza umiłowanie tego co ojczyste umiłowane historii, tradycji ,języka czy samego krajobrazu ojczystego . jest to miłość która obejmuje również dzieła rodaków i owoce ich geniuszu . próba dla tego umiłowania staje się każde zagrodzenie tego dobra jakim jest ojczyzna Bł. Jan Paweł 2 ulotka z okresu zaborów http://ukrytawladza.wordpress.com/2012/01/12/narodowa-ulotka-z-okresu-zaborow/przykazania/