Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiooonaa

Mam kilka pytań na temat hirsutyzmu. PILNE!

Polecane posty

Gość zmartwiooonaa

Czy hirsutyzm to choroba uleczalna? Poważna? Trzeba ją leczyć? Co się stanie, gdy nie będzie leczona? Jak się objawia? Jak się ją leczy? Czy te owłosienie jest bardzo duże, ciemne i doskonale widoczne? Wiem, że jest tu wątek o dziewczynach z hisutyzmem, ale nie mogę znaleźć tam informacji... proszę pomóżcie, bo chyba jestem chora na to coś. Mam owłosienie na plecach, brzuchu, dekolcie, pośladkach, nogach, nawet malutkie włoski na twarzy... WAŻNE!

Gość xxxxxxxssssssss
hej,ja tam nie wiem ale wydaje mi sie,ze jest to choroba powazna,trzeba ja leczyc... jak silne masz to owlosienie,masz wlosy jasne ,ciemne, jestes brunetką ? pytam bo chyba tez mam ten problem :(

Gość zmartwiooonaa
Jestem jeszcze młoda... a z tym owłosieniem jest tak: mam brązowe włosy, na twarzy mam jasne, krótkie włoski, tylko z bliska zauważalne, na nogach (od kolan do stóp) mam ciemne, a na udach jasne, na dekolcie i piersiach też ciemne, nawet długie, a na plecach to sama nie wiem, i takie i takie... :(

Gość zmartwiooonaa
na brzuchu też i jasne, i ciemne, a na pośladkach chyba tak samo...

Gość xxxxxxxssssssss
ja tez stara nie jestem jeszcze :P no to ja tak samao z ta roznica ,ze na piersiach mam takie hmmm szare dł. tak ok 1cm(?) i bardzo dużoo a blisko brodawek czarne i dlugie... lekarka mi mowila,ze przesadzam :( i ze to jest problem,ale... kosmetyczny... to co ja mam sobie cycki golić :(

Gość zmartwiooonaa
No ja na piersiach też mam dłuższe i ciemniejsze... ale skoro lekarka tak ci powiedziała... to troszkę mnie uspokoiłaś.

Gość enlil
Hej dziewczyny!mnie hirsutyzm u kobiet nie tylko że nie przeszkadza,ale podnieca-jako odmiana w urodzie.Chetnie poznam taka kobietkę.Mój mail:enlil@neostrada.pl Pozdrawiam.

enlil.....tylko tobie...a my sie czujemy oszpecone rpzez to;/ stojace na marginesie spoleczenstwa:(

Gość enlil
Jeżeli nawet tylko mnie,choć wiem że innym również,to nie uważam że mam się swych poglądów wstydzić.Rzymianie mawiali że o kolorach i gustach nie dyskutuje się ,tylko je akceptuje.Pozdrawiam wszystkie owłosione,wąsate,pejsate,etc,są sexy...

Gość jola76
Witajcie Mam 37 lat i ten sam koszmar dotyczy i mnie.Byłam już wszędzie i wiem jedno ,hirsutyzm jest nieuleczalny,nie ma złotego środka.Lekarze rozkładają ręce bo ....taka uroda...Jestem załamana :(((((((((((