Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia...............26

Program do przerabiania fotek !

Polecane posty

Gość Naka1998
Macie jakiś link do PhotoScape czy coś takiego??

Gość Kińń
Picasa -Wystarczy ściągnąć nie trzeba sie logować poprostu jes to ikoną na pulpicie... Klikasz i wchodzisz...

Gość ewciaaa14
picasa3 lub photofiltre znajdziesz w necie ;p

Gość Polecam...
Dobry jest Photoscape .... Photo Toolkit jest Super;] Picasa tez niezła..........polecam.....Pzdr;)

Gość negra123
hej chcialabym zapytac o program do przerabiania fotek w ktorym mozna dodawac rozne znaczki np serduszka albo ramki i pprawiac sobie urode z gory thx :D:D:)

Gość baranowaonaa12
mówie wam najlepszy jest program : www.glitery.pl jest najłatwiejszy w obsłudze w języku polskim .. polecam serdecznie.

Gość Czacha
napewno nie używajcie painta czy jakoś tak ;p ostatnio sobie nim zniszczyłam zdjęcie ;((( picasa polecam i collage maker ;)

Frame Photo Editor 3.2.1 Program do stylizacji zdjęć cyfrowych. Pozwala na dodawanie ramek, klipartów oraz cieni. Za jego pomocą można zmienić rozmiar, przekręcić, zmienić kolory, dodać tekst do zdjęć. Później można wysłać to e-mailem albo ustawić jako tapetę. Można \'zmiksować\' kilka zdjęć w jeden nowy obraz. http://rapidshare.com/files/215036514/Frame_Photo_Editor_3.2.1.zip.html

Caricature Studio, program który umożliwia tworzenie zabawnych karykatur na podstawie zdjęć portretowych. Ma do tego specjalne opcje, dzięki czemu nie wymaga od użytkownika doświadczenia w dziedzinie obróbki grafiki link do sciagniecia programu http://rapidshare.com/files/214393781/Caricature_Studio_Green_Screen_3.6.rar wyglad i ops programy http://www.exsite.pl/programy_soft/108382-caricature-studio-green-screen-36.html

Gość Karolyna .
ja mam photofiltre ;p i mi sie podoba ;]

Gość Vanka
Na www.glitery.pl jest najlepjej Ja mam tam konto!

Gość Marchewaa
photo scape - jest najlepszeyy.. !!

Gość kas 03
jeśli chodzi o tuszowanie niedoskonałości to np.. photo toolkit .. jest najlepszy !..także wersja polska ;)

Gość Dominika013
photoscape jest darmowy, po polsku i jest na 'zawsze' czyli nie wersja trial ! mozna tam zamazać coś,wygładzić cerę, 'zmyć' pieprzyk (ale ja często zamiast pieprzyka zamazywałam koleżankom pryszcze itp.), można zrobić fragment poza szarością albo ze część jest wyostrzona a część nie, łączyć zdj. też sie da ale w takie coś ze powstaje jedno nie ze jedno na drugim tylko obok ze takie jakby te wszystkie zdj. dzieliła ramka, mozna zrobić takie rozcięcia w kratkę lub poziomo,odbicie w wodzie, dodać jakieś serduszko, gwiazdę czy coś innego ma dużo opcji i wgl jest po prostu bajer mam 13 lat i moge powiedzieć tyle ze jest (dla mnie) bardzo łatwy w obsłudze ! mam nadzieję ze pomogłam ! ;p

Gość patrycja celij
xmm ,, ja mam . photoshop photoflitre photolaab picasa3 photocam photocanavas 43.9 tylko z photo ja uzywam;p

Gość SprawdzonySposób
Aby pobrać na dysk twardy komputera DARMOWY program do przerabiania zdjęć, wystarczy, że wyślesz SMS o treści: GO f5rmke Na nr. 91959. W odpowiedzi dostaniesz adres witryny internetowej, na której wpiszesz kod, również zawarty w otrzymanym SMS-esie. (SMS kosztuje 46.36PLN.) To jest dość wiele ale NAPRWADE polecam go Wam :) Zabawiam się już tym programikiem i jest świetny! Miłej zabawy :) Bo warto :) Pozdrawiam :)