Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

też przyszła - już obecna mama

WÓZKI DLA BLIŹNIAKÓW - jakie są wasze typy?

Polecane posty

Witam. Post ten kieruję głównie do mam i przyszłych mam bliźniąt:) Nurtuje mnie dosyć \"trudny\" w naszej polskiej rzeczywistości temat wyboru wózka dla bliźniąt. Wiadomo jak wygląda kwestia oferty takich wózków w polskich sklepach - oczywiście w internetowych placówkach handlowych jet duży wybór, ale nie można takiego wózka \"pomacać\". Jestem obecnie co prawda dopiero w 16 tc, ale widzę, że czas już zastanowić się nad wyborem pojazdu dla Dzieciaczków właśnie ze względu na ww. trudności. Dlatego też jeśli możecie powiedzcie jakie są Wasze typy wózków i dlaczego akurat ten a nie inny. ja jak do tej pory właściwie \"wypatrzyłam\" 1 wózek, który wydaje mi się dosyc \"poręczny\" i wygodny zarówno dla mnie jak i dla Dzieci. jednak nie miałam okazji go \"pomacać\". Poniżej podaję link pod którym ten wózek można pooglądać. http://www.allegro.pl/item120268751_wozek_implast_spider_dla_blizniakow_od_ebaby24.html

Gość yukkkkkka
moja koleżanka ma Deltim molly... czy coś takiego. Nie słyszałam, żeby narzekała

Gość mmmooa
Nie chodzi o to, ze temat jest nieinteresujący, ale bliźniąt rodzi się stosunkowo niewiele, a po co ma się wypowiadać ktoś, kto nie ma bliźniaków.

\\owszem rodzi się stosunkowo niewiele, ale nie wierzę w cuda, że nie ma tu mam bliźniąt lub mam spodziewających się bliźniąt, być może brak zainteresowania tematem spowodowany jest weekendem. A wypowiadać tu może się każdy - jeśli tylko ma coś do powiedzenia w temacie, żadną opinią nie pogardzę.

ja mam dwoje pojedyńczych dzieci więc wózek bliżniaczy mnie nie dotyczy ,ale mam koleżanke ,która ma kupiła wózek ppodwójny lecz rozczepiany i wydawalo sie to dobrym rozwiązaniem,niestety nie wiem z jakiej firmy

Gość ojej bedziesz
miala bliznieta?? gratuluje-to musi byc super.zycze szczesliwego rozwiazania POzdrawiam

Gość nie mam bliznakow
na wozkach tez sie nie znam, niestety :( chcialam tylko zauwazyc (to do Paulki), ze wozek blizniaczy niekoniecznie oznacza blizniaki - jak masz dwuroczne dziecko i niemowle, to latwiej miec blizniaczy wozek niz dwa pojedyncze. mieszkam w anglii i tutaj to jest bardzo, bardzo popularne rozwiazanie. mnie sie podobaja (ale tak z wygladu bo nie mam takich doswiadczen jeszcze) wozki na trzech kolach, w ktorych drugie siedzenie doczepiane jest nizej pierwszego, z tylu. troche jakby pod pierwszym (nozki). takie poreczne sie te wozki wydaja, nie szerokie, nie za dlugie, pompowane kola... i zdaje sie, ze to doczepienie mozna potem zlikwidowac, jak juz nie jest potrzebne (ale tego na pewno to nie wiem, przynaje sie bez bicia).

Moje 2 kolezanki sa mamami blizniakow. Jedna z nich sprowadzila sobie z Niemiec wozek Hartan - chwali go pod niebiosa - podobno jeden z najlepszych.

Gość studentkaaaaa
Nie mam blizniaków moze nieprecyzyjnie sie wyraziłam ale chodziło mi o to ze widzialam matki z blizniakami. Dzieci byly napewno w tym samym wieku bo albo baaardzo malenkie w gondolach albo juz spore w spacerówkach :)

witam , rowniez spodziewam, sie blizniat i musze stwierdzic dokaladnie co TEZ PRZYSZLA MAMA nie ma duzego wyboru ,sama mam wielki dylemat , to moja pierwsza ciaza wszytskim sie denerwuje rowniez wyborem wozka przegladalam wiele wiele wiele niektore sa za duze za szerokie za ciezkie i co najczesciej sie zdarza za drogie:( jak narazie mam jedyny typ nie wiem czy sluszny , szukam czegos malego a przede wszytskiem lekkiego mieszkam w gorach wiec.... tylko lekki wozek zda satysfakcje co przyszle mamy blizniat myslicie o tym wozki firmy Tutek -Piotrus Blizniak http://www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=14&prodnazwa=PIOTRUŚ%20BLIŹNIAK

Gość jacek.g
Mam do sprzedania używany wózek ABC Design, 3 kołowiec dla bliźniaków. Wózek sprawny technicznie utrzymany w czystości z normalnymi śladami użytkowania. Zainteresowanych proszę o kontakt. Jacek z Wolbromia. Zachęcam. Pozdrawiam.

Gość inesines666
Jak dla mnie najlepsze są wózki Deltim. Nie mówię, że inne marki odpadają, ale jakoś pałam sentymentem akurat do tego typu. Jeśli jesteś z Krakowa albo jego okolic, polecam Ci galerię Magdalenka w Bochni - mega wybór wózków dla malucha. Albo możesz też poszukać czegoś ciekawego w Internecie. Powodzenia