Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemmysia

program o karlach-wczoraj na reg.3

Polecane posty

Gość chemmysia
bedac chora nieuleczanie nie skazywalabym swojego dziecka na to samo, proste.

Gość zaker
no i co z tego ja złamałem sobie tylko raz reke w życiu nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia natomiast cierpienie psychiczne jakie przeszedłem było 100000 razy wieksze..Wolałbym złamac sobie reke 100 razy w życiu ,ale być bezmoozgim yeti ,które sie niczym nie przejmuje...

Gość ja proponuje
zeby daltonisci, ludzie chorzy na hemofilię, anemię sierpowatą, fenyloketonurię, mukowiscydozę, pląsawice h ... itd , nie rodzili dzieci bo biedne mogą się urodzić z tą przypadłością ... chemmysia zero u Ciebie tolerancji ... a Ty byś nie chciała mieć dziecka ? Powiedz kobiecie, która może mieć dziecko, żeby je nigdy nie urodziła ... Chyba Cie wyśmieję ... Oglądałaś jeden z wielu dokumentów jakie puszczana w TVP i już wyciągasz wnioski? Napisałaś, że dzieci rodziców karłów muszą urodzić się karłami - BZDURA !!! Jest wiele dzieci, które rodzą się zdrowe !!! I jeszcze jedno każda zdrowa kobieta (wyskoka) może urodzić dziecko - karła ...

Gość miluniaa21
O,rety ! Te kobiety nie przekazują przecież swoim dzieciom jakiejś okrutnej,śmiertelnej choroby !!!! Dają im życie jakby nie było.Poza tym kobieta karzełek może urodzić "normalne" dziecko.Zresztą,normalne,czy nienormalne - dziecko to dziecko ! Ci ludzie nie cieprpią przez całe swoje życie.A wy tak o tym piszecie,jakby to była jedna wielka mordęga....

Gość miluniaa21
przestan pierdolic-----------> no właśnie... A my,normalni i zdrowi powinniśmy pomagać im się w życiu odnaleźć,a już na pewno nie przeszkadzać i nie potępiać o to,że też chcą mieć rodzinę...

Gość poocoopotek
dupa chyba ! Nie ma miejsca dla jakiś małych niedołężnych ludzi !!! Przykre,ale takie jest życie.Przetrwają najmocniejsi.Jak w dzungli...