Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-lady-lady

Pomóżcie mi, mam tydzień na poprawienie wyglądu...

Polecane posty

Gość lady-lady-lady

Nie mam obecnie duzo pieniędzy na kupno jakichś drogich kosmetyków, więc mile widziane domowe sposoby. Mam tydzień do imprezy, na ktora czekałam bardzo dużo. Co doradzacie? Mam cienkie, słabe włosy, suche na końcu, na górze lekko przetuszczone. Chciałabym iść w rozpuszczonych włosach... ale one po kilku godzinach robią się oklapnięte, bez energii, cieniutkie jak niteczki. A cera? Hmm... mam łagodny trądzik, ale zapewne coś mi może wyskoczyć przed imprezą. Planuję robienie codziennie maseczek oczyszczających, jakie doradzacie?

Gość vcxer
daj spokoj kobiety w makijazu są aseksualne

Gość lady-lady-lady
właśnie chcę mieć ładną twarz, żeby nie robić makijażu.

Codzienne maseczki to lekka przesada. Radzę za to, abyś codziennie - rano i wieczorem - myła buzię w wodzie mineralnej. Kup sobie taki baniaczek 5-litrowy. Są bardzo tanie w marketach:)

Gość vxcer
to nie ważne czy dziewczyna ma ładną twarz czy nie dla mnie kobieta w makijażu jest aseksualna i zawsze zwracam na te bez makijażu///

Gość lady-lady-lady
Aha... faktycznie, naturalnie wygląda lepiej. Maseczki będę robić co dwa dni... dodatkowo od tygodnia piję drożdże... hmm, co tu jeszcze dodać..,

Gość vxcer
tradzik mi nie przeszkadza u kobiety bo nie jestem gejem...

Gość Lady-lady-lady
Nikt już nie pomoze?

Gość insane
co z tego ze jakiemus facetowi nie przeszkadza tradzik u kobiety skoro on przeszkadza kobiecie??? Panowie na litosc boska czy wy myslicie, ze my dbamy o siebie tylko po to zeby wam cos przeszkadzalo lub nie? :D

Gość Carmaa
poszukaj sobie w necie jest pelno maseczek na wlosy:) nakladaj je jedynie na koncowki- ja robie maseczki z samej smietany, z olejku rycynowego, cytryny, zoltka,:) . Mysle ze powinnas uklada wlosy modelujac je na okragle szczotce , wczesniej nalozyc tez na nie pianke dodajaca objetosc.Mocno wyciagac wlosy na tej szczotce ,odbijajac je od nasady

Gość lady-lady-lady
A jaką pianke? Doradzisz coś?

a ja polecam gume do wlosow z welli shock waves w kolorze ciemny roz. mam cienkie wlosy, zawsze oklapuja i juz cuda, wianki wyprobowalam i nic a ta guma pougniatam wlosy (na sucho) i trzymaja sie ladnie :)

Gość Carmaa
Ja obecnie mam ta nowa z nivei http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=7342 ale uwazam ze jest przecietna.Koniecznie zajrzyj na damska torbke i wizaz i poczytaj sobie recenzje:) ja tak od siebie polece pianke z Loreal , kupywalam ja w niemczech wiec niewiem czy jest w PL, ale poszukam i dam znac ktora to :)