Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm............

CHODZICIE DO LASU NA GRZYBY??

Polecane posty

Gość hmmm............

zastanawiam sie czy sa jeszcze mlodzi ludzie ktorzy lubia las cisze i chodzic na grzybki

Gość .....yyyyyy..........
ja chodze na grzyby , ale nmie do lasu tylko do sklepu :O boje sie kleszczy :O:O

Gość tak ja chodzę
i lubię to, mam 21 lat

Lubię chodzić do lasu. Nawet w grupie grzybiarzy, chociaż oni mówią, że najlepiej iść za mną i zbierać to co ja przegapiam. Fakt. Raczej słucham ciszy i podglądam dzięcioły, niż patrzę pod nogi. Las lubią porządni ludzie, las szanują mądrzy ludzie, niezależnie od wieku

Codziennie rano biegam po lesie, grzybków jeszcze nie ma , ale ziemia pachnie już odpowiednio. Pewnie lada moment sie wyłonią.

Bardzo lubię. Już byłam w tym roku. Uzbierałam mnóstwo kozaków, trochę różnych gatunków maślaków i ani jednego borowika.;) Wczoraj był sos. Jutro będą krokiety albo pierogi.:)

Gość hmmm............
pewnie ze juz sa grzyby..ja znalazlam kilka maslakow tylko mimo to uwazam ze to swietny sposob spedzania wolnego czasu...swietny i pozyteczny:P

Gość Asia_20_
Uwielbiam chodzic na grzyby! bylam we wtorek, łaziłam po lesie ok.4h i znalazłam AŻ dwa :O to mnie troche zniechecilo.

Gość eurekaon
ja codzinnie chodze do lasu od paru dni i kosze prawdziwki

Gość zezwierzęcona
nie chodze, bo wk...wiaja mnie pajęczyny, które zawsze mi się przyklejaja do twarzy. ale coś mnie naszło ostatnio i chyba się wybiorę z rodzicami, bo cholera lubię jajecznicę z kurkami i borowiki w occie...no i suszone grzybki w sosie...mmm..poezja...sos grzybowy z ziemniakami, o boze...

Takich co w innych celach tez się spotyka, oj spotyka częściej niż prawdziwki :D :D

Kocham las ,lubię grzyby ... jeść :D ,no wczoraj zbieralam ,nawet kilku pieknych borowikow nie ominęlam ;-),dzis się suszą ...

Gość 19 sierpnia
Dzisiaj nazbierałam podad 100 prawdziwków :) Basia

Gość nie znam
ten czubek się tu jeszcze plącze :O

Gość malagosia6
ja bardzo lubię chodzic na grzyby a ścislej mówiąc lubiałam bo zeszłego roku zebrałam przypadkowo szatana i prawie zaliczylam zgon:( mam marskośc wątroby a wprzyszlości nawet nie tak bardzo odleglej czeka mnie przeszczep tego organu:( ZBIERAJCIE UWAŻNIE!!!

Gość łabądkowa***********
bylam z dziadkiem s p. on lubil to:) i znal sie na grzybach:) cudnie było.ale malo jets osob co to lubi. a on i ryby i grzyby:) ryby to lowi moj wujek i inni. to czesto spotykane.

Gość hmmm............
dziś znów chcę iść na grzyby ale nie mam gdzie:(buuuu:(