Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkaska

KTO MA SWOJĄ RODZINę I NIE POSIADA WłASNEGO DOMU LUB MIESZKANIA?

Polecane posty

Gość HG
ja mam męża i córcię 3 letnią i mieszkamy z teściami. nie wiem czy kiedykolwiek będziemy mieli własny dom...:( marzenia chyba nie do spełnienia... :(

ja rodziny nie mam.Ale od 7 lat wynjmuje mieszkanie w swoim miescie...kazda mysl o przeprowadzce kładzie mnie na cały dzien do łózka z depresja na karku :( To wykancza psychicznie.Moze dlatego nie mam jeszczze rodziny...

Gość jolkaska
wszyscy mieszkacie osobno??

Gość Do ... HG
Wspołczuję, my wzielismy kredyt na mieszkanie na 25 lat, mieszkanie ma 40 m kw., 2 pokoje ale mamy swoje i za swoje płacimy. Nie ma nic gorszego jak wspólne mieszkanie.

Gość HG
a ile płacicie miesięcznie kredytu? oboje pracujecie z mężem? bo ja siedzę w domu z dzieckiem a mąż pracuje w szkole. także pracę ma stałą ale zarabia 2000 zl a to za malo by wziąć kredyt i wyżywić rodzinę. mamy działkę ale co z tego...

Gość plamkaw
nie macie szans by wziąć kredyt!!! niestety musicie męczyć się z teściami. chyba że ty pójdziesz do pracy i będziesz dobrze zarabiać, to wtedy może jest nadzieja... :)

Gość eeeee taaaaaaaaammmm
przeciez wiecznie nie bedziesz siedziała w domu z dzieckiem, pojdziesz do pracy, a wtedy kredyt i własne mieszkanie.

Gość poppodnosze

Gość meziiia
Narzekacie? Bo z teściami mieszkanko? A może pójdziecie na ogródki działkowe jak ja z mężem i 3 letnią córką?

Gość e taaammmmmm
i tak siedzisz w tych ogrodkach z laptopem na kolanach?

Gość meziiia
Powiem krótko...nie narzekajcie bo nie wiecie co to za życie bez zaczepienia nawet.... Teście to wydają sie skarby bo macie dach nad głową chociaż

Gość jolkaska
spadaj podszywacz :P

Gość meziiia
hmmmm To ci odpowiem.Mieszkaliśmy tam 3 lata póki nie...szaleństwo ,skład rodziny a to wszystko w cudzysłowie...teraz mamy mieszkanko 50 m. ale przeszłam swoje nie u rodziny tylko na ogrodach.....zgroza i doświadczenie

Gość podddnoszę

Gość Do ... HG
Kredyt wzięlismy we frankach szwajcarskich, raty są malejące, obecnie płacimy 570 zł miesięcznie, oboje z mężem pracujemy, mamy stałą pracę, mieszkamy w Poznaniu :-D My po prostu o własnym domu nie myśleliśmy, bo nie będziemy porywać się z motyką na księżyc :-D, albo pół zycia mieszkać na stancji , bo zachciało nam się miec wlasny dom. Dziekuję nie tańczę, ciesze się z naszego mieszkania, płacimy za swoje, pozdrawiam :-D

Gość ja mam śliczny domek z ogródki
em