Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiyuu

gonekolog - lepsza kobieta czy mezczyzna? prywatnie czy w przychodni?

Polecane posty

Gość jiyuu

hej! nigdy nie bylam u ginekologa ! do kogo najlepiej pojsc i gdzie?

Gość Luiza_1988
Lepszy jest facet (bardziej delikatny i dokładny) oraz prywatna wizyta (będziesz miała pewność że ktoś będzie poświęcał Ci wystarczająco dużo uwagi a nie mysłą "O nie kolejna pacjentka")

Gość anula 80
zgadzam się w 100 procentach

ja tez jestem zdania ze facet jest o wiele wiele lepszy! no a czy pryeatnie czy panstwowo to kwestia tego czy masz kase janiestety nie moge sobie pozwolic na prywatne wizyty i chodze panstwowo ale jest ok nie narzekam.

Gość spokojnie to tylko awaria
Można poszukać dobrego gabinetu,który ma umowę.Czyli przyjmuje i państwowo i prywatnie.Ale to nie w przychodni,niestety.Ja tak właśnie robię.Wysoki standard za free.Nigdy nie byłam u kobiety,jakoś się nie złożyło,więc w tej kwestii nie będę się wypowiadać.

tylko facet!!!!nie wie czy i jak może cię boleć więc jest delikatny, raczej prywatnie, w przychodni gość może byc ok tak jak mój ale nie ma czasu aby ci wszystko potłumaczyć bo następna czeka

Gość jiyuu
stokrotne dzieki ^^ slyszalam juz pare opinii, ze lepiej do mezczyzny. dziekuje za info jszcze raz!

Gość ZuZNkAaaa
Ja chodze do babki i jest poprostu super bardzo delikatna.. nie wiem do faceta za nic nie pojde..

Gość kkkjjj
Z ta delikatnością faceta , to róznie mozna trafić .... i wiem to z doswiadczenia . Raczej nie obstawiałabym na facet-kobieta , a dobry polecony.

Gość ASienieczka
Popytaj sie znajomych gdzie chodza i do kogo zrób wywiad

Gość ja w zeszłą niedzielę
Mój pierwszy gin to kobieta z długimi pazurami bleee. Potem chodziłam do faceta, ale jak nie rozpoznał, że jestem w ciąży, poszłam znów do kobiety. Prowadziła mnie przez całą ciąże. Wszyscy byli prywatnie. Po przeprowadzce chodzę państwowo, w zależności od miejsca raz do faceta, raz do kobiety. Oboje naprawdę rewelacyjni.

Gość koobi
Iść po prostu do najlepszego w miescie--nie wazne czy kobieta, czy chłop. popytac i juz :-)