Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide do sauny

Co trzeba wziac do sauny i jak to wszystko sie tam na ogol odbywa???

Polecane posty

Gość ide do sauny

:)

Gość Kasiunia_dziewica_18....__
Rozbierasz sie, okrecasz recznikiem, siadasz, pocisz sie straszliwie z cala masa innych spoconych ludzi (nie ma to jak oklad z owlosionej i spoconej meskiej piersi pana pod 80 =)) potem wychodzisz pod prysznic, przezywasz szok termiczny i od nowa ;>

Gość ania17 wawa
nic!! wchodzisz rozbierasz się do naga i siadasz

Nigdy nie rozbieralam sie na saunie. Wchodze owinieta recznikiem (nic sztucznego, bo sie ponoc stopic moze). A co jakis czas (zaly jak kto lubi) chodzi sie pod prysznic. Ja tam szoku termicznego nie przezywam. Uwielbiam te lodowate prysznice prawie na rozni z tym ciepelkiem w saunie :)

Gość ide do sauny
ale powaznie w samym reczniku czy w kostiumie na przyklad? to w ogole tak: poce sie i pod prysznic i tak w kolko???

Gość Kasiunia_dziewica_18....__
1) tak 2) tak

Gość ide do sauny
fajna odpowiedz na pytanie nr 1 bo ja pytam czy nago czy w kostiumie a dostaje odp TAK hihi to znaczy ze w kostiumie moge sobie isc?

Gość ania17 wawa
wchodzisz owinieta tylko recznikeim a jak sie kładziesz albo siadasz to go ściagasz, aha i ogol sobie picz i dupe bo się beda śmiać

Gość ide do sauny
czyli na nagusa no no :D mam nadzije ze to nie zarty bo powaznie pytam nie wiem wiec pytam dzieki za odpowiedzi wszystkim

Niektorzy lubia nago... Ja do takich saun nie chodze. Jestem owinieta recznikiem i tyle :P I nic nie gole... Glupia moda :P A jeszcze glupszy sie smieje...

Gość ide do sauny
to po ile osob tam sie wchodzi???

ja mialam to szczescie ze w salonie kosmetycznym pracuje moja kuzynka takze wybralysmy sie tylko we 4-w gronie rodzinnym-wszystkie mialysmy kostiumy i jakos nic sie nam nie stopiło-fajnie bylo-polecam

Gość ide do sauny
up

Gość no nieee
nie chodzi sie w kostiumach do sauny, na saune wchodzi sie tylko w reczniku, nie musisz sie z niego odwijac, ale nie w kostiumie, bo to jest w ogole co najmniej nielegancko w stosunku do osob ktore przychodza tylko w reczniku, czyli tak jak jest przyjete, a gdzie idziesz na saune? moze do aquaparku w sopocie? jedyne moim zdaniem sauny warte polecenia, reszta to tandeta, ale poczekam z wizyta tam do pazdziernika jak sie turysci wyniosa:)

Gość ide do sauny
ja ide do osrodka sportowego... i daleko od sopotu

Gość najlepiej to jest tak
a najlepiej jak jest najpierw sauna parowa a potem dopiero pod prysznic i do sauny"wlasciwej" heh bylam w saunie w szwajcarii i razem ze mna byl francuz calkiem nagi a ja kretynka w reczniku;)

Ja nie lubie takich saun, gdzie sie chodzi nago. Coz... zalezy od ludzi ;) I nie lubie saun mokrych. Wole suche. Tam zreszta sa wyzsze temperatury, a nie wypala tak nosa przy oddychaniu :P

Gość ale w sumie
nawet logiczne byloby ze tluszcz sie traci, bo skoro temperatura wysoka to sie wytapia, czy tez nie? ma to jakis zwiazek czy kompletnie zadnego?

Gość najlepiej to jest tak
a no i powinny tam byc olejki do samrowania, ktore stosuje sie przed wejsciem do sauny bo maja dzialanie chlodzace i w saunach chyba powinny byc reczniki wiec nie musisz brac:)

Ja byłam ostatnio w łażnie tureckiej tam to jest dopiero high life :) Sauna taka, ze nie idzie wytrzymac tych 6 minut co ustawią :) no niee----> byłas w sunie w Sopocie? powiedz ile to kosztuje, bo wracałam z babką z urlopu i powiedziała, ze ta w Sopocie to bomba w porównaniu z hamamem. Wybrałabym się zimą.

Jeszcze w saunie nie widzialam recznika... wiec lepiej idz... Moze w takiej bardziej komercyjnej gdzies (znaczy chodliwej) to sa. Ale ja nigdy nie uzywam tych gratisowych rexcznikow (gdziekolwiek by nie dawali :P )