Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja jesj nie cierpie

kto mi pomoze wybrac

Polecane posty

powiedzcie mi prosze co jest lepsze - praca ktorej nie cierpie czy zalozenie wlasnej firmy ktora moze nie przyniesie duzych dochodow ale da mi satysfakcje? troche sie boje startowac z ta firma ale w koncu do odwaznych swiat nalezy;)

Gość głównie GÓWNO
startuj i nie boj sie skoro do odwaznych swiat nalezy. ale cos mi sie zdaje ze to jednak nie twoj swiat :P

Gość jaidiotka
a co teraz robisz? i ile Ci placą?

Gość własna działalność
wszędzie tylko nie w Polsce!!!!

Gość firma firma firma
wlasna firma! nie sie marzy wlasna firma od jakiegos czasu, tylko pomyslu na biznes ciagle odpowiedniego nie mam:( wszystkie dotychczasowe maja jakis feler.

nic nie robie chce cos wybrac

Gość firma firma firma
a dlaczego nie w polsce? mozesz sie podzielic doswiadzceniami? zbieram wszelkie interesujace rady.

i juz jest podszywacz heheheh:P teraz pracuje w agencji reklamowej ale marze o projektowaniu wnetrz:)

Gość o kurcze a mnie
bez przerwy coś lata po głowie. Ostatnio przyszedł mi do głowy świetny biznes internetowy. jeszcze nikt na to nie wpadł przynajmniej w Polsce. cholera te pomysły rozsadzaja mi czachę

Gość o kurcze a mnie
zero inwestycji,coś niesamowitego.dzis w nocy musze nad tym posiedziec. jestem taka podekscytowana ach kurczę

Gość jaidiotka
wez pod uwage, ze przyzwyczailas się do pewnego pulapu zarobków a tak, jesli te wnętrza sa Twoją pasją to czemu nie..ryzyko jest zawsze

no wlasnie tez o tym myslalam:( ale wole zarabiac mniej ale byc sobie szefowa bo moja obecna szefowa to tyranka

Gość jaidiotka
dlugo juz tak pracujesz? pewnie zostajesz po godzinach? a wczesniej robilas juz co innego czy zawsze ra reklama?

Gość jak ja jesj nie cierpie ktos u
wczesniej studiowalam pozniej troche pracowalam na zlecenia ale to byly prace zwiazane ze sztua zawsze. o godzinach pracy nawet nie wspominaj:( jesli rusza kampania to nie wychodzimy z agencji

Jeżeli poszukujesz dobrego dysku internetowego to Chomikuj.pl To coś dla Ciebie!!! Po pierwsze Na chomiku jest wiele plików ktore możesz pobrać a których nie znajdziesz nigdzie indziej! Po drugie Możesz nie tylko pobierać pliki ale je przechowywać na swoim chomiku! Możesz je udostępnić innym użytkownikom jak również zabezpieczyć ze nikt oprucz Ciebie Nie bedzie miał do nich dostępu! Po trzecie to też dobry program partnerski gwarantujący wysokie zarobki! Nie czekaj tylko skorzystaj! To naprawdę działa! Wszystkie informacje znajdziesz w linku po niżej a takze bedziesz mógł/a się zarejestrować Wystarczy że klikniesz w ten link! [url=[URL=http://chomikuj.pl/?page=173710]Kliknij tutaj! sprawdź i dowiedz się Więcej

Gość mika7654
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni: www.drukowanieulotek.pl

Gość własna firma i tylko własna
Jeśli masz pomysł i umiesz coś konkretnego a widać że umiesz, to zakładaj własną firmę. Mnie się taka marzy, ale nie mam jakichś szczególnych zdolności niestety - jednak wierzę że coś wymyślę. Wiadomo że ryzyko zawsze jest, ale jak nie zaryzykyjesz to nie będziesz mieć. Nikt nad Tobą nie stoi, nie masz głupiego szefa, nie musisz ze strachem prosić o kilka dni wolnego. Ty rządzisz po prostu. NAPRAWDĘ WARTO!