Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A przez B

które tabletki powodują powiększenie sie biustu?

Polecane posty

Gość A przez B

[cześć] które z tabletek hormonalnych powodują powiększenie sie piersi. mam 19 lat i nosze miseczkę 75A/70B - to ten sam rozmiar. słyszalam że niektóre leki hormonalne powodują powiększenie piersi? czy któras z Was ma takie doświadczenia i rzeczywiście zauważyła że jej biust jest większy po zastosowaniu tabletek?

Gość blue_eye
heyy ;) widzisz ja mam ten sam problem ..i cos kiedys i moja mama wspominala ze sa kremy do powiekszania biustuu ..jej kolezanak probowala i zeczywiscie dzialalo ;)) sprouj ..poszukaj w aptekach ;))) pozdrawiam i zyczze powoodzenia :*

Gość A przez B
podnoszę

Gość niunia12345
Diane - 35 Miałam B, teraz ledwo mieszczę się w C (wyciągam wkładki), ale: 1.to nie są tabletki na biust, tylko lecznicze/ antykoncepcyjne 2.w biodrach tez mi przybylo 5-6 cm

Gość kiki__
yasmin nie tyjesz a biust skacze o 1-2 romairy

Gość chanelka
no zgadzam sie od 6 miesiecy biore tabletki yasmin i moje piersi znacznie sie powiekszyly co najlepesza n\reszta cialka pozostala bez zmian ;)

Gość A przez B
>>> niunia12345 & kiki__ dziękuje za odzew czy mogłybyście napisać cos więcej mam tarz 19 lat. jestem zdrowa ale powoli zaczynam myśleć o uprawianiu seksu i antykoncepcji. no a jak by mi jeszcze przy tym biust, chociaz troche powiększył się no to juz by było....mmmmm...... no wiecie jaka jest nagonka na małe biusty: mał nieatrakcyjne, nie kobiece, nie seksowne.....itp...itd.... zresztą możecie poczytac na tym forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3290551&start=0

Gość A przez B
podnoszę

Gość dzien 3 ostatni łiiiiiiiiiiiii
ysamin kobieto najlepsze tabletki antykoncepcyjne :) nie tyjesz , bust podrosnie troszke, a i zabezpieczona jestes:)

Gość A przez B
no to napiszcie coś więcej o tych tabletkach :) yasmin ile czasu je stosujecie, czy macie jakieś dolegliwości np: suchośc pochwy, zmniejszone libido, wahacnia nastrojów..??

Gość gooogleeeee
zadne!!!!!!!!!!!!

Gość A przez B
:(

Gość a ja mam małe
ja biorę yasmin i piersi małe jak był tak są. Biorę je już 2 lata i dupa :(

Ja brałam Dianę dośc długo,później jej zamiennik cyprest i nic,a nic piersi nie urosły :(