Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

Hej dziwczyny ja za艂atwi艂am i w styczniu ammy nauki :) hurra 2,4,6 stycznia dok艂adnie :) a potem papiery opr贸cz USC i w kwietniuprotok贸艂 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hej hej :) wyobra偶cie sobie ze dzis u mnie prada u nieby艂o i to z 6 godzin!! Na szczescie nie by艂o mnie w domu!! Przys偶艂am przed chwila ze swietlic, wykapa艂am sie, umy艂am gary i czekam na miska!! Zrobi艂 mi miko艂ajkowy prezent i przyjezdza!! Nic mi sie nie chce!! Dziewczynki powiedzcie mi z czy moge isc na staz i jednoczesnie byc na umowie zlecenie?? (8 godzin tygodniowo) i co sie bedzie dziac jak mnie z艂api膮??

Udost臋pnij ten post

gagatka:) mnie sie wydaje ze nie mo偶esz bo sta偶 to jest chyba jak praca...ale ja tylko tak pisze ,napewno ktos Ci napisze :):) a co do pr膮du...dobrze ze Cie w domu nie by艂o...chyba bys po 艣cianach chodzi艂a :P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

hejka:) ju偶 w domku:D jutro ju偶 pi膮tek smutno mi ,bo m贸j J.jecha艂 do rodzic贸w,a ja sama-nie lubi臋 sama spa膰:(

Udost臋pnij ten post

hej hej:) kala:) ja dzi艣 tez sama 艣pie...tzn.S艂awcio po urlopie do pracki idzie na nock臋. Zostaje mi jeszcze Wojtu艣 ale jego wol臋 nie przyzwyczaja膰 do spania z nami bo potem to by艂by koszmar...S艂awka znajomy tak nauczy艂 syna i do 4 lat z nimi w 艂贸偶ko spa艂...zero 偶ycia intymnego przy ma艂ym

Udost臋pnij ten post

kala:) spojrza艂am na Tw贸j suwaczek,,,,149 dni tylko a mi doda膰 100 i jeszcze kilka...cholera jasna 偶e a偶 tyle

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczynki :) A偶 mnie zmotywowa艂y艣cie tym odliczaniem :) i sprawdzi艂am u nas :) suwaczek pokazuje, 偶e 114 dni :) strach si臋 ba膰, hihihihi :) U Was te偶 ju偶 niedaleko, Tobie Yza to pewnie teraz zleci szybko kiedy masz Wojtusia :) taki maluszek to pewnie poch艂ania czas rodzic贸w :) pozazdroscic

Udost臋pnij ten post

Darianka-tobie wog贸le do marca to szybko zleci,艣wi臋ta i karnawa艂 i ju偶:) masz ju偶 wszystko?

Udost臋pnij ten post

kala zdziwisz si臋, bo nie mamy wszystkiego :) Owszem, sala zaklepana, ko艣ci贸艂 te偶, 23 grudnia spisujemy protok贸艂, dokumenty potrzebne do protoko艂u mamy tzn. kurs, bierzmowanie itp.Fotograf zaklepany, lista go艣ci i menu te偶 :) materia艂 na kieck臋 kupiony :) Krawcowa zaczyna szy膰 po 艣wi臋tach. Do USC idziemy w po艂owie stycznia bo dokumenty wa偶ne tylko 3 miesi膮ce. Obr膮czek jeszcze nie mamy :) Zaproszenia i zawiadomienia robi臋 z mam膮 pod koniec grudnia i w po艂owie stycznia wysy艂amy :) Garnitur Tomcia kupimy gdzie艣 w lutym, koszul臋 ju偶 ma :D:D:D No to tyle, w telegraficznym skr贸cie :D

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie mama mi przypomnia艂a ostatnio, 偶e bielizn臋 musz臋 kupi膰 :):):) Aaaaaaa, no i zapomnia艂am - podwi膮zk臋 ju偶 mam :D:D:D:D:D A Wy na jakim etapie jeste艣cie????

Udost臋pnij ten post

my?termin w ko艣ciele,muzyka w ko艣ciele,obr膮czki zam贸wione( za 2 tyg.odbi贸r),sala zarezerwowana(menu-jeszcze nie:(),kurs podstawowy zrobiony,pozosta艂臋 rzeczy 3 m-ce przed podobno.Materia艂 na sukienk臋 mam,buty ja i J. te偶,J. ma koszule,majtki,skarpetki,pasek.Tylko garnitur i jeszcze jedna koszule-do kupienia.Nie wiem co jeszcze? aha.Zaproszenia robi臋 sama,wzory ju偶 mam i poci臋te,ale nie mog臋 si臋 zabra膰 za nie dalej.Samoch贸d,艣wiadkowie,fotograf-jest.Co jeszcze?fryzur臋 mam wymy艣lon膮 tylko jeszcze si臋 um贸wi膰.Wiecz贸r panie艅ski;) w g艂owie:P

Udost臋pnij ten post

Ooooo, 艣wiadk贸w te偶 ju偶 mamy. List臋 go艣ci sporz膮dzili艣my, ostateczn膮 wreszcie :) 25 os贸b wysz艂o :)

Udost臋pnij ten post

u nas te偶 jest 25 + my,chyba,偶e jeszcze kto艣 dojdzie a co macie za menu?

Udost臋pnij ten post

mamy tak : obiad no to wiadomo dwudaniowy, przystawek 5 i 3 dania ciep艂e :) kwota na osob臋 70 z艂otych

Udost臋pnij ten post

艣lub mamy o 16.00 a Wy???? fryzura to - w lutym jestem umowiona na trwa艂膮, mia艂am kiedy艣 tak膮 delikatn膮 i by艂am baaaaaaaardzo zadowolona, wiec b臋d臋 mia艂a w艂osy rozpuszczone, ewentualnie podpi臋te jako艣 boki, a Ty???? nic jeszcze nie dosz艂o :(

Udost臋pnij ten post

my o 15- i do ok 23. to jest maj,nast臋pnego dnia s膮 przyj臋ciny nie robi膮 d艂u偶ej, i b臋dzie u nas troch臋 starszych os贸b,wi臋c nam to pasuje:) sprawd藕 teraz?

Udost臋pnij ten post

ja koczek. nie robi臋 trwa艂ej,bo nie wysz艂a mi ostatnio i by艂a za艂amka.Teraz ju偶 ca艂膮 poobcina艂am i mam swoje.Ewentualnie zrobi臋 pasemka.

Udost臋pnij ten post