Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jooletka

Regeneracja zniszczonych wlosow

Polecane posty

Gość Jooletka

Jakich kosmetykow uzyc zeby zregenerowac zniszczone, suche wlosy. Mam krecone wlosy i ostatno fryzjerka powiedziala mi zebym je mocno nawilzala. Pomyslalam o jakiejs masce lub serum regenerujacym. Mozecie cos polecic? Jakich firm i gdzie tego szukac?

Gość abula_pp
Polecma odzywkę do włosów wax i lotion do wcierania seboradnin.Dobre też są domowe sposoby typu maseczka z żółtka oleju i miodu,czy też położenie na klońcówki włosów oleju.

maseczka wax jest rzeczywiscie godna polecenia. mozna ja kupic w aptece. seboradinu jeszcze nie moge polecic bo stosuje kuracje 14-dniowa piaty dzien razem z szamponem seboradin. niestety zapach mi przeszkadza. tez do kupienia w aptece :)

Gość Jooletka
dzieki za odpowiedzi, a maseczka wax jest tez tej firmy? bo widze ze seboradin mozna kupic normalnie w sklepach internetowych

maska wax: henna wax treatment, producent Richards & Appleby Ltd. powiesz w aptece maska wax i pani ci poda. sa do wlosow jasnych i ciemnych :)

Gość Jooletka
super, dziekuje Ci bardzo za pomoc :)

Gość Jooletka
Kupilam maske wax, w aptece za duze opakowanie zaplacilam 25 zl, wlasnie ja zmylam z wlosow, zobaczymy co bedzie :)