Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ja coś powiem

PO CO GINEKOLOG DAJE PACJENTKOM SWÓJ NUMER TELEFONU?

Polecane posty

Gość może ja coś powiem

Mi nie dal. Ale słyszałam że czasami gin daje numer swojego telefonu. Ciekawa jestem po co? Wam też dał? i w jakich sprawach do niego dzwonicie? Czy tylko po to aby umówić się na kolejną wizytę?

Gość ASienieczka
nie wiem ja chodze do babki.. mi nie dala nr.. moze daje dlatego jak kobieta jest w ciazy np i chce sie skonsultowac tak mi sie wydaje

Gość koobi
Nie często daja. Ja chodzę do szpitala (czyli nie prywatnie) i dostałam nr przy pierwszej wizycie --bardzo mi sie to podobało. Kazał dzwonic, gdyby były jakies niepokojące objawy. Wczoraj skorzystałam--złapało mnie przeziębienie i powoedział, co moge brac, by nie zaszkodzic dziecku (10 tydz. ciązy)

Gość różni lekarze dają numer tel.
Na ogół po to, żeby się umówić albo po to, żeby telefonicznie skonsultować czy np. wizyta jest konieczna natychmiast czy możesz poczekać. Bardzo to cenię bo w sumie oszczędza to Twój czas i pieniadze.

Gość może ja coś powiem
a wypada poprosić o jego numer, czy raczej nie? Chodzę do młodego, przystojnego faceta, nie chcę żeby to źle odebrał, np. jako podryw. To państwowa prtzychodnia a ja nie jestem w ciąży.

Niekoniecznie babkom w ciąży. Ja mam telefon mojego lekarza, a w ciąży nie jestem. A rzeczywiście czasem się przydaje, gdy trzeba o coś pilnie się zapytać. To w sumie zależy od podejścia ginekologa. Ale coraz częśćiej znajdziecie numer telefonu na pieczątce - zgodnie z prawem aptekarz musi mieć kontakt z lekarzem, w razie niejasności co do zapisanego na recepcie leku.

Gość Allababka
nie wypada prosić gina o numer, skoro ci nie dał sam to znaczy że nie życzy sobie telefonów do niego nawet w sprawie służbowej

Gość jaaaaaaaa
Mi dał w razie jakbym miała jakis problem i chciała to z nim skonsultować (problem ginekologiczny oczywiście :) )

Gość spokojnie to tylko awaria
Ja mam prywatny nr komórkowy.Dostałam jeszcze w czasie ciąży.Zdażyło mi się wtedy skorzystać raz(krwawienie w niedzielę)