Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baculek18

Ile trwał wasz najdluższy zwiazek??

Polecane posty

Gość takkkkkkkkk
a wlasnie mi sie przypomnieli znajomi ona byla w 6 klasie podstawowki on w 8, sa do tej pory a ona jutro konczy 29 lat:D

Gość w zeszłą niedzielę
Baculek, zależy to od obu stron. Związek to sztuka kompromisów.

Gość takkkkkkkkk
Baculek no sa wyjatki moj obecny facet jest znacznie mlodszy ode mnie i mam nadzieje ze za jakis czas nie bedzie mial ochoty szumiec:D

Gość Nigdy nie mów hop
Może sobie szumieli na boku

Gość w zeszłą niedzielę
Jak facet zdradza, to ty nie jesteś bez winy. Dbaj o niego, daj mu wolność, a przede wszystkim kochaj, a nie będzie myślał o zdradzie.

W ZESZLA NIEDZIELE nie zgodze sie tu,nawet jesli facet ma wolnosc i to o czym pisalas to i tak czesto dochodzi do skoku w bok; /

Gość w zeszłą niedzielę
No to wtedy trzeba się zastanowić, po co nam taki facet?

jesli zdradza to nie ma go juz w moim zyciu... wybaczam ale nie ma miejsca dla neigo w moim sercu...

Gość takkkkkkkkk
bacuelek ja nie wiedzialam ze mnie zdradzal ufalam mu kochalam, mial swobode mial wszystko, dzielilo nas troche km wiec mogl roobic co chcial, bylam mloda i naiwna myslalam ze gdy facet mow- kocham cie to tak jest, gowno prawda.

no tutaj duza role mialy chyba te km ktore was dzielily... ja ,na szczescie,zawsze wiedzialam(wyczuwalam) kiedy facet cos kreci i zdradza... Teraz mam ten komfort ze moj facet tego nie zrobi-jego tata wciaz zdradzal jego mame i on widzial jej cierpienie. Powiedzial sobie,ze zadna dziewczyna nie bedzie tak przez niego cierpiec,i narazie zadna nie cierpiala...

Gość takkkkkkkkk
ale ja praktycznie caly czas u niego siedzialam, teraz to juz nie istotne, zreszta ja zawsze mam facetow z daleka, obecny mieszka na drugim koncu Europy

Gość takkkkkkkkk
baculek zycze ci szczescia🌻

gratuluje ci odwagi do pakowania sie w takie zwiazki. Ja raz bylam w zwiazku na odleglosc,zostalam zdradzona i powiedzialam ze juz nigdy wiecej nie popelnie tego bledu chocbym nie wiem z kim miala byc...

Gość rumiany Boluś
nasz najdluższy związek trwal ok. 50 lat 0d 1945 do 1989 .

Gość wwfv
Czy Bolus jestes w nowym zwiazku?

ja mam 19 i moj trwal 3 lata. mialy byc zareczyny ti tego wszystko fajnie a nagle bum. facet mowi ze pa. bo sie wyszumiec musi. jaki dol. teraz siedze i rycze i probuje zapomniec bo ponoc mial malutki skoczek w boczek ;/ ych to fakt ze czesciej facetom odwala. a moze my kobiety zbyt duzo od nich wymagamy?

czy odrobina milosci czulosci i WIERNOSCI to tak duzo?? Nie sadze... TRZYMKAJ SIE CIEPLUSIO!!

Mam 24 lata. Związek trwa 7 lat, w listopadzie zacznie lecieć 8 rok...

Gość Aneczkaaaaaa_20 lat
najduzsze moje związki to 1 rok ale on chciał sie "wyszumieć"ale to byliśmy główniarze a teraz w innym związku jestem prawie 2 lata i jest super oby tak dalej ale nie mowie ze zawsze bede z nim ale chciałabym bardzo niewiadomo co bedzie......

Gość Franek w Kimono
bywaly od kolacji do śniadania. a ostatnio zdarzyl sie najdluzszy w moim zyciu... do obiadu. bo zaspaliśmy.

Gość Franek w Kimono
a po kiego mi dlugie zwiazki by mi marudzily i fochy robily ? widac pragna miec w sobie cuś pięknego [ mojego czlonka] te dziewczynki bo leca na mnie a jestem przystojny. niech sie zenia oblesni faceci , ktorzy lapia dziewuche i sie jej trzymaja bo nastepna moze sie nie trafic. piekne laski tez sie w zwiazki raczej nie pakuja tylko te brzydkie omotaja chlopa i sie go trzymaja zaborczo wciaz mu robiac wyrzuty , ze zdradzil juz albo zdradzi .

Gość 21lat szmat czasu......

Gość moj 8 lat
i wlasnie sie konczy...

Gość Mój związek trwa...
37 lat ............................................................................. ...................................................................................... ...................................................................................... ...................................................................................... ...................................................................................... ....................................................................................... :-D