Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjj nooo

PRAWDZIWE PRZESĄDY NA TEMAT ZWIĄZKÓW....

Polecane posty

Gość gość
kwiaty suszone to kurz więc bezsensu trzymać nieważne od kogo co do zegarka jak ktoś jest mocno przesądny to osoba obdarowana niech za niego zapłaci symboliczną złotówkę to będzie miała w głowie komfort psychiczny, że ten zegarek niby prezent ale jakby odkupiony hehe tyle par się rozchodzi i nie potzrebują do tego zegarków czy innych zababonów

Gość gość
Mam zamiar kupić chłopakowi zegarek na święta i nie wiem czy wierzyć przesądom ale jeżeli bym wygrawerowała jakiś napis typu "niech mierzy nasze szczęście" to czas by wtedy nie działał ?

Gość gość
Dostalam od mojego Meza conajmiej 8 zegarkow i jestesmy juz 21 lat razem i ja tez Mezowi pare zegarkow sprezentowalam mysle ze to Bzdury to Co ma byc to i tak sie stanie .

Gość gość
Ja dostałam buty i jakos dalej jesteśmy razem.Moja siostra z mężem cały czas kupują sobie buty i zegarki i sa 8 lat razem.Bylemu nic z tych rzeczy nie kupilam ani on mnie i zostawil mnie po 4 latach.

Gość gość
Dostałam 2 zegarki i z 4 pary butów plus łańcuszek, wkurza mmnie czasami jak diabli a mimo to jesteśmy razem :) nie wierze w takie pierdoły:)

Gość gość
Wszystko z tymi zegarkami prawda, chociaż nie musi być zaraz. Mój były mąż w czasie trwania małżeństwa kupił mi zegar stojący. Byliśmy razem 22 lata. Od 13 nie jesteśmy razem......Z butami też tak jest. Znajoma dziewczyna miała mieć ślub, już suknia biała wisiała na wieszaku. Narzeczony kupił buty do cywilnego i ślub się nie odbył.

Gość gość
Sraty taty wypad z chaty :) Stare przesady, każda rzecz może przynieść pecha zależy czy jest dana ze szczerego serca czy też nie Lepiej uważajcie na uroki :)

Gość SEIKO WATCH
Ja od męża dostałam zegarek na 28 urodziny. Nadal jestem z mężem, ale właśnie od tego momentu przespałam się z tyloma, że aż samej mi w to trudno uwierzyć, jak bardzo się to sprawdza w praktyce. Pozdrawiam SEIKO WATCH

Gość berry8
Haha xD aż się wierzyć nie chce, ludzie to PRZYPADEK xD czasem może się zbiegnąć w czasie xD Ja jestem z moim chłopakiem od 8 lat, dwa lata temu dostałam od niego xonixa i szok...Nadal jesteśmy razem i mamy się dobrze xD

Gość Tikru
Ja żonie dwa lata temu dałem w prezencie zegarek, który swoją drogą lubi, w podziękowaniu za urodzenie synów... Jesteśmy 2 lata ale nie jest różowo. Bywa, że kupuje mi ubrania, Kupiliśmy sobie kapcie na wzajem... A ja ją kocham.

Gość Tikru
nie ukrywam, że chcę to odczynić

Gość gość
Codziennie widzę te same godziny po kilka razy ale szczęścia nie mam. Wręcz odwrotnie :D do d**y ten przesad.

Gość Muśka111
Dużo par się rozchodzi, a my np jesteśmy parą, która pomimo zegarka jest ze sobą nadal xD dostałam akurat zegarek Jordan Kerr na urodzinny w przeddzień zaręczyn i szczęśliwie dotrwaliśmy do śubu i trwamy dalej <3