Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanelka

DZIWNE SNY

Polecane posty

Gość chanelka

CZY SNIA WAM SIE JAKIES DZIWNE SNY?

w 99% moje sny są nie zrozumiałe, bezsensowne i bardzo głupie, ze az wstydze sie o nich komukolwiek opowiadac, ale miewam tez miłe i z sensem tz śnią mi sie rzeczy o których bardzo marze;)

Gość ty lepiej
pij mleko :P

Ja to mam sny dzis obudzilam sie wczesnie i aż mi serce kolatało tylko nie pamiętam..........napewno koszmar bo zlana bylam potem:(

Gość łosososiu
a ja mam tekie, ktorych sie boje, ze sa schody, po ktorych ja chodze, a wlasciwie sie czolgam, no i te schody nie maja polaczenia z pietrem i sa bez barierek. i miewam takie wlasnie dziwne sny podobne i to ich sie boje.

Gość no przeciez choidzlo o
mnie sie dzisaj snilo ze zgwalcil mnie kapitan stubing ze statku milosci. balam sie ze jestem w ciazy ale przypomnialo mi sie ze biore tabletki anty. a powiem wam przyjemnie bylo, dobrze ze to tylko sen. na zywca to bym nie chciala

Gość schizofrenia albo rzeczywistoś
a ja nie pamietam snow...........dzieki bogu

Gość sennnaaaa
łosososiu ja miewam podobne sny ze schodami sa to schody bez poreczy wydaja sie strasznie "kruche" i tez sie po nich prawie czolgam bo boje sie normalnie p nich stapac ale najgorzej jest ze schodzeniem w dol to wtedy jest paralizujacy strach ktory mnie unieruchamia. to podswiadomie dziala nasza psychika, ktora nam obwieszcza, że nie dajemy sobie rady z pokonaniem jakichs barier zyciowych (byc moze kariera zawodowa lub sprawy prywatne)

oje sny są straszne. ostatnio śniło mi się, że odbierałam poród, u dziecko miało pępowine na czubku głowy, odcieła ja, a dziecko rozleciało się na kawałki... brrr:O a dziś mi się sniło, że moj wujek zmarł.. .

Gość a spadanie
spadanie jest najstrasznijeszym snem