Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szprzataczka gwiazdy

jestem sprzataczka u jednej polskiej aktorki

Polecane posty

Gość czyli jakby nie patrzeć
ludzie strasznie ządni są sensacji

he he :)) moj znajomy pracuje w pogotowiu, mowi ze z sylwestra zabieral jakas slawna babke, zaslabla czy cos...mowi ze piekna droga kreacja a pod spodem zafajdane obrzydliwe majty :P cos jej tam robili ze musieli poprzecinac bielizne, bo miala jakas wyszczuplajaca co zle w niej krew kraszy... he he :)) ale tez nie chcial powiedziec o kogo chodzi :)

Gość prowokacja widac
od pierwszego topiku. balaby sie takie rzeczy pisac jakby naprawde byla sprzataczka gwiazdy. 13 lat dziecko ma i sie nudzi

ech ,a co ja moge.ze jestem pelikanem ządnym wrazen:P ale tacy swinscy ludzie na pewno sie wsrod artystow zdarzają:P

Gość trekkktuss
większość kobiet marnie dba o higienę intymną, mówię to na tej podstawie, że w laboratorim kryminalistycznym, w którym bada się dowody przestępstw, (a przy zgwałceniach są to m.in majtki, na których można znaleźć ślady spermy) trzeba wykonać masę czynności, że by oddzielić tę spermę, od naturalnych wydzielin kobiety; gdyby gacie zmieniały codziennie, pracy byłoby mniej myjcie się dziewczyny bo nie znacie ani dnia ani godziny

Gość może prowokacja
ale śmieszne teksty piszecie , a Ty stara truto jak inteligentna młodzież (która już niedługo będzie Cie musiała utrzymywać) jest dla Ciebie przeszkodą to turlaj dropsa do pracy a nie sie lenisz nba forum i ludzią psujesz zabawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no to jak tak to bawmy sie
dalej. slyszelsicie ze jeden znany polski prezenter je kozy z nosa :classic_cool:

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość to berlusconi jadł
najperw wyjął, ukręcił kulkę, a potem popił espresso .... buon apetito

Gość o fuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kozy z nosa bleh. to sa normalni ludzie i tez maja swoje ochydzctwa. pamietam topic jak chlopak nasikal do wanny podczas kapieli z dizewczyna. to zdarza sie tez slawnym i bogatym.

Gość do bogatej kolezanki gwiazdy
to byla prowokacja dziewczynoooo. posiedz na kafee troche dluzej i zobaczysz jakie tu czasami wypisuja:) mozna pasc:)

Gość Turlaj sie
Ty jak glowno w betoniarce dla moze prowokacja

Gość to berlusconi jadł
no właśnie, po co te nrwy złość piękności szkodzi kwiatuszku - bogata koleżanko

Gość bogata kolezanka gwiazdy
a bo to wiesz. moze tak moze NIE niech kocmoluch wie - tak na wszelki wypadek (to i ksiedzu uroslo) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość śmieszna sytuacja w
autobusie: małe dziecko ciągnie tatusia za podkoszulek i ciągle czegoś sie domaga. Tatuś jest nie ugięty stanowczo odmawia. Wtedy dzieciak wydziera sie na całe gardło: - zobaczysz powiem mamie że sikałeś do zlewu!!!!!!!! A cały autobus się zbija ze śmiechu. Facet stoi jak burak ucisza bahora, ale nie wysiada z autobusy. Normalnie ubaw po pachy!!!!!!!

Gość mam WAS
a gdzie sprzataczka umknela???? wystraszyla sie pogrozek - wydra - bogata kolezanka gwiazdy --- udala sie moja prowokacja? i kto sie tutaj zlosci .... kwiatuszku.....? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość a wczoraj
był fajny topik o nawykach, a co wam sie ostatnio śmiesznego przydażyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bogata kolezanka gwiazdy
MAM WAS, to JA wyzej

coz jest wolnosc slowa i mozna skarzyc sie na pracodawce,jak sie zle zachowuje w stosunku do pracownika:> chyba nie fair jest jak ktos kogos poniza itd........:> hehehe dobra prowokacja :D :classic_cool:

Gość z tym sikaniem do zlewu
to faceci maja cos nie tak:-otzn.osttanio przylapaam brata jak sikal do zlewu:-ofuuuuuuuuj,powiedzial,ze nie chcialo mu sie is do WC(sikal w lazience,bo mamy te pomiesczenia osobno)Czy wszyscy faceci9 szczją do zlewu???:-oto obrzdliwe,potem ma się tam myć???Wzielam ACE i polalam nim umywalke aby wszystko odkazic:-o

Gość no wlasnie...czy wszyscy
faceci sikają do zlewu zamiast do muszli??????????????????????

Gość sprzątaczka gwiazdy
to nie ejst prowokacja, przestańcie mi rozwalać topik. ok, to aktorka serialowa, gra w znanym seriali na K... ale wiecej nie powiemi idę stąd, bo nie umiecie dyskutowac i wykorzystujecie fakt, że nie zastrzegałam nicka

Gość sprzataczka gwiazdy
wylizuję muszlę do czysta po bobkach Franka Kimono:classic_cool:

Gość to berlusconi jadł
bo sikać do muszli jest niebezpiecznie, przydałaby się dodatkowa ręka żeby trzymać klapę

hej , jakie sa seriale na k teraz ? Ja jestem na etapie Klanu bo nie mieszkam w PL i nie wiem kto to moze byc 😭 a jak z Klanu to Paulina HOltz ? ona jest po 30 ????

Gość to serial
Kochaj mnie kochaj????????????/

Gość mi się zdarza
trochę siknąć zanim weznę prysznic bo też mam wc za daleko żeby iść skorzystać i wrócić żeby wziąźć prysznic

Gość to serial
albo Klan?????????