Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ania

jak mam poznac ze mezczyzna mnie zdradza

Polecane posty

Gość pani ania

z pewnoscia sa jakies objawy towarzyszace? obawiam sie ze moj mnie zdradza, ale napewno mi sie do tego nie przyzna. opowiadajcie - co u was - zdradzanych kobiet stalo sie podejrzane, a co u was - zdradzajacych mezczyzn - czy sie z tym kryliscie? strasznie mnie to meczy

Gość Wrom
Podczas zdrad dochodzi do: 1. Zdrady zabierają czas. 2. Zdrady kosztują finansowo. 3. Zdrady obniżają częstotliwość stosunków ze stałym partnerem. Reszta czynników tzn. kłamstwa itp. wynika z tych 3 podstawowych. Nikt nie jest dostatecznie genialny aby na dłuższą metę ukryć zdradę, chyba że sypia z sąsiadką z naprzeciwka z klatki schodowej.

Gość stary i niezawodny sposób
zrób mu kąpiel w wannie,jak jajka bedą pływały po powierzchni to zdrada na 100%

faceci pozostajacy w zwiazkach ze swoimi kochankami sa na ogol luzniejszy ....czasem nawet bardzo zabiegaja o swoje zony...kupuja kwiatki co sie im nie zdarzalo od dluzszego czasu ...maja wylaczona komorki ...lub usilnie staraja sie je miec przy sobie choc z cala pewnoscia ta pani jest zapisana jako kolega z pracy...poza tym potrafia w srodku dnia sie kapac mimo ze wychodza np tylko do sklepu ....bo przeciez kochanka smierdziela nie przyjmie ...albo zmieniaja koszule...ufff nie wiem co jeszcze moze mi cos wpadnie jeszcze w pamiec...