Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Super laska

Co mam otym myslec

Polecane posty

Jestem mezatka 7 lat,ostatnio musiałam wyjechac do pracy na 2 miesiace,po powrocie dowiedziałam sie ,ze mój maz nosił zakupy znajomej. niby nic w tym zlego, ale to byla mala zryweczka.Jej maz zagranica.Niewiem co mam myslec otym.Wczesniej tez były dziwne sytłacje z inna znajoma( z sasiadka ). codziennie po godzinie, póltora ,,rozmawial\" w komurce usłyszalam cos dziwnego ona powiedziała,, a co bedzie jak mój maz sie dowie\" potem zapadła bardzo dluga cisza.Pozatym znalazlam sasiadki wlosa ,zaplatanego w zegarek mojego meza.

Gość francuski piesek
nie mysl....zapytaj...rozmawiaj a wtedy sie dowiesz

Gość edek bez kredek
Wygład to nie wszystko :P I kochana naucz sięjeszcze ortografii :P otym powinno być o tym zagranica powinno być za granicą w komurce powinno byc w komÓrce pozatym powinno być po za tym :P

Gość edek bez kredek
naucz się żeby nie było :P

Gość francuski piesek
edek....zabrali ci kredki i od tego tak ci sie po%!#@*^#@ilo ? idz pogadac na forum ortografia :p

Gość edek bez kredek
Ale niem a takiego :O załóż mi bo nie wiem jak ;)

Gość bylam w sklepie
edek wez mnie nie wkurzaj,poradz cos a nie głupoty piszesz,bo to udne tak błędy wytykac,kazdy widzi,ale po co tak poprawiac??

Gość do edka bez kredek
co do za granicy to obydwie formy sa poprawne :)

Gość francuski piesek
to sie zbierz i posprawdzaj to co sie wydaje klamstwem. MOze klamie a moze nadinterpretujesz...roznie moze byc. Sama musisz dojsc do tego co zrobic gdyz my nie wiemy wszystkiego zatem dalibysmy rade na 99.9% zla

Gość dedede
ludzie a słyszeliście o dyslektykach?

Gość francuski piesek
Tak słyszeliśmy dziubuś. Ale nie mow o ortografii, bo to strasznie nudna profesja. Tu się rozmawia po to aby przekazać myśl a ona jako taka nie potrzebuje wcale ubrania w szaty powabne bo sama w sobie jest ciekawa. Błedy robimy...a jakże ! Z lenistwa... a jakze ! Z niedouczenia...takze ! ale co z tego ? :p

Gość pinus
Dyslektyków nie było 20 lat temu. Byli analfabeci. Ta nowoczesna "jednostka chorobowa" pojawiła się wraz z kolejną reformą w oświacie.

Gość zabroń mu kontaktow
z sasiadką-powiedz ze sprawia ci to przykrosc,jak kocha zrozumie

Gość pinus
Mąż okazał się szlachetnym człowiekiem i rycerskim mężczyzną, zaopiekował się samotną kobietą w potrzebie :-)

Gość francuski piesek
No a kobieta tez porzadna....byl sam to mu prala i gotowala, zeby opmoc oczywista ;)

Gość pinus
Tak jest :-D

Francuski piesku ona nie umie gotować, a pierze jej matka. A mojemu mężowi prała i gotowała moja matka bo tam przebywał przez ten czas, razem z naszymi dziećmi.

Gość sammmmm
Edek bez kredek ty też nie piszesz poprawnie więc nieładnie komuś wytykać błędy. Nie pisze się wygład tylko wykład i nie siejeszcze tylko się jeszcze . tak więc sam pisz poprawnie a potem zwracaj komuś uwagę.