Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echchch

Czy facet ktory kocha...zawsze to powie?

Polecane posty

Gość echchch

Idiotycznie to brzmi o co pytam....ale chyba wiecie o co chodzi....czy jesli nie padają te słowa to tego uczucia nie ma?

Gość francuski piesek
Zalezy czy dlugo jestescie razem i czy wie ze moze liczyc na wzajemnosc. Jesli dlugo i nie sugerujesz mu ze to tylko przyjazn....to powie jesli dlugo i sugerujesz mu ze to przyjazn a jest slaby emocjonalnie...to nie powie jesli krotko to nie oczekuje bo jak powie to alb macie niezmierzone szczescie albo cie oklamal :)

Gość echchch
f.p.----->dzieki :) Teraz należałby się zastanowić....nad jeszcze glupszym pytaniem...czyli co to znaczy...długo:P:P

Niekoniecznie. Ja np. znam jednego nieśmiałego faceta i raczej nie powie, że kocha, choć wiem że tak, od dawna, ale nie wiem czy on wie, że ja wiem :P

Gość francuski piesek
jesli masz 0-20 lat to okolo 3-10 miesiecy jesli masz 20-30 lat to okolo 2-4 miesiecy jesli masz wiecej niz 30 to regula przstaje obowiazywac czyli dlugo = wiecej jak 2 tygodnie ;)

Gość echchch
heheheheh:D Dzięki......nie ma to jak matematyczny konkret:P Tyle, że w matmie jest jeszcze rachunek prawdopodobieństwa....:P

Gość francuski piesek
moim zdaniem aby okreslic prawdopodobienstwo nalezy zalozyc ze rozklad bedzie zgodny z krzywa gausa :p

Gość echchch
podejrzewałam, że to moje idiotyczne pytanie wyląduje ostatecznie na obszarach teorii błędu:P:P

Gość lepiej zeby
kochal i nie mowil tego, niz nie kochal i kłamał mówiąc ze kocha....

Gość eeeeehhhu
nie wiem co z nimi jest nie tak, ale rozmawiajac z innymi kobietami zauwazylysmy,ze oni "kocham cie" mowia zaskakujaco szybko ;) albo to szczere, albo ma jakis podtekst

Gość francuski piesek
Wcale nie bylo idiotyczne. BYlo bardzo rzeczowe i tak zadane pozwala okeslic dokladnie ryzyko popelnienia bledu :) ...czyli zamiast brac kwaitka i kocha,niekocha, kocha, nie kocha .... mozna wziasc kalkulator i obliczyc :) w sumie wynik bedzie bardzo podobny :) :) :)

Gość echchch
No dobrze....a czy istnieje u facetów czułośc bez miłości? Seria pytań absurdalnych...ciąg dalszy:P

a wracając jeszcze do KOCHAM to mój mąż w ciągu 10 lat powiedział to może RAZ. Przed ślubem :D , a ostatnio uznał, że to było RAZ A PORZĄDNIE na całe życie ;)

Gość echchch
Xyzz------> to nieźle:D A nie upominalaś się?:P

no pewnie że się upominałam. i to często :D No ale cóż. widać ten typ tak ma :D Okazuje baaardzo czynami i czułością, ale slowa mu przez gardło nie przejdą ;)

Gość echchch
to mozliwe że mogę mieć podobny problem:P

Gość echchch
Zresztą.....co tu dużo marudzić...nie ożenił się pewnie z Tobą dla kotletów w niedzielę:P

Gość francuski piesek
tak, faceci jak i kobiety maja czulosc bez milosci erotycznej bo chyba o niej mowa. do kogo ? ano do dzieci, matki, przyjaciolek itp

Gość echchch
raczej chodzi mi o miesznakę: czułość+nieziemski erotyzm:P:P Dziecko i matka nie mieszczą się w tym układzie:P Czy jeśli się kogoś nie kocha...to mozna okazywać mu czułość? Raczej o to mi chodzi.....

no ale przyjaciela/przyjaciółkę też się darzy pewnego rodzaju miłością. Lubienie się jest dla kolegów, dla przyjaciół coś więcej.

Gość echchch
święta racja.....nie mozna mylić czyłości z pieszczotami.....ale ja myslę o takiej innej czułości:P Takiej z którą ktoś na Ciebie patrzy jak podaje Ci chipsa, przynosi wodę :"bo się odwodnisz" albo podaje poduszkę pod plecy gdy opierasz się o ściane:D:D:D

można wtedy powiedzieć, że patrzy z: miłością dobrocią oddaniem troską Miłość może iść w parze z pozostałymi, a może jej nie być te pozostałe będą. Jeżeli tak patrzyłby na mnie mąż, to wiedziałabym, że jest to miłość + reszta Jeżeli pielęgniarka - to troska i dobroć itp.

Gość francuski piesek
Pewnie ze mozna okazywac czulosc a nie chciec seksu. Mam np przyjaciolke i lubie ja przytulic ale nie chce od niej ani ode mnie zadnego seksu. To jest taka zwykla czulosc i nic wiecej