Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notokoniec

wszystko sie zmienilo chociaz oboje chcielismy byc razem,jak z tym zyc?

Polecane posty

Gość notokoniec

wyjezdzam na rok za granice a moj chlopak powiedzial ze z nami koniec bo wyjezdzam. wczesniej twierdzil ze mnie bardzo kocha i chce byc zawsze ze mna, jak mam sobie z ta sytuacja poradzic? nie umiem sie odnalezc:( on jest calym moim zyciem.jak sie odkochac ;(( ? poradzcie cos

Gość francuski piesek
poszukac nastepnego....pomaga w przyadku odkochania :p

Gość Wake up
;) Znajdziesz pocieszyciela !

Gość notokoniec
kto jeszcze nie spi? poradzcie cos

Jak dla mnie sytuacja jest bez wyjscia.Przeciez jak nie chce z Toba byc to go nie zatrzymasz!Jezeli uwaza ze jego milosc nie przetrzyma roku to jego strata!A moze on Tobie nie ufa?Pytalas go o to?

Gość jaaaaaaaa
"tego kwiata to pół świata" :) nie martw się!nie zasługiwał na Ciebie!napewno znajdziesz kogoś kto Cie pokocha i będzie z Tobą na zawsze. Wiem, że teraz trudno Ci w to uwierzyc , ale napewno tak będzie!:)a on będzie jeszcze żałował, że cię stracił :) powodzenia

Gość notokoniec
on boi sie ze go zdradze chociaz ja naprawde chce byc tylko z nim!! nadwyrezylam jego zaufanie do mnie pewnym incydentem ale to bylo juz dawno i naprwde tego zaluje.

hmmm no to troche sie rozjasnilo.... w takim razie powiedz mu ze to pomoze Ci jedynie udowodnic jak mocno go kochasz.Ze jezeli z Ciebie zrezygnuje to pozniej moze tego zalowac bo pozostanie mu to co by bylo gdyby dal Ci te szanse i czy rzecyzwiscie bys go zdradzila.A tak niepewnosci nie bedzie,bo jesli do zdrady nie dojdzie to bedzie mogl Ci zaufac na 100% i przekonac sie o twoich i swoich uczuciach, no a jak sie nie uda to chociaz bedzie ta pewnosc ze zrobilo sie wszystko co tylko mozliwe. Moze warto tak wlasnie go przekonac?

Gość notokoniec
tylko w tym problem ze jego nie da rady juz przekonac;( ale jak mam o nim zapomniec jak ja go kocham ? :(

To proboj do wyjazdu a jak nie to jego strata.Rzucisz sie w wir nowych wyzwan,obowiazkow.Musi sie udac.Udowodnij przed soba ze jestes silna.Bedzie dobrze,musi byc:D Powodzenia!!!

Gość notokoniec
dzieki i naprawde mam nadzieje ze wszystko sie ulozy...dzieki ze napisalas :) pozdrawiam

Gość a mnie
sie wydaje ,ze jezeli tak bardzo Cie kocha ,nie potrafi sobie poradzic z twoja rozłaka i dlatego tak powiedział .znam to z autopsji ,lepiej sie jest rozstac niz czekac rok .chociaz zawsze jest szansa ze do siebie wrocicie .powiem ci jedno ,to oznacza ,ze on cie bardzo kocha i nie potrafi sobie z tym wszystkim poradzic .tak moze bedzie mniej cierpiał,choc troche ...

Jest jeszcze taka możliwośc, że wykorzystał tę sytuację by skończyć wasz związek, a już wcześniej chciał to zrobić. Może sie mylę, ale nawet wyjazd na rok nie zniszczy miłości i wszystko można przetrwać razem, jeśli się tylko chce.

moj wyjechal w czerwcu na dlugo, chyba ponad rok ale nikt sie z nas nie wycofal, ufamy sobie, kochamy sie wiec w czym problem? dziwne ze mu tak latwo bylo powiedziec ze to koniec :o

Gość notokoniec
nie bylo latwe ale mowil ze tak bedzie lepiej. teraz jestesmy przyjaciolmi.wiem ze on mnie kocha ,ja tez go kocham ale on nie chce byc w zwiazku na odleglosc.

Gość notokoniec
jak zapomniec o milosci? jak mam przywyknac do tego? nie potrafie sie odnalezc

Gość testowane
ze najlepsza na stara milosc jest nowa

Gość znam i wiem
jak to jest, potrzeba czasu zeby zaopomniec.prazechodzilam przez i trudne jest to ale do wykonania

Gość madralka
sluchaj dziewczyno,on nie jest ciebie wart, co to znaczy ze zrywa bo wyjezdzasz? jaby Cie naprawde kochal to by na Ciebie czekal. wez poszukaj sobie nowego chlopaka,takiego ktory na Ciebie bedzie zaslugiwal.wiem co mowie

Gość kochanietwoje
on wlasnie ci pokazal jak cie kocha-zostawiajac cie.to nie jest koniec a na pewno niebawem znajdziesz inna milosc:)

Gość serduszek
jak tak zadecydowal to musisz sie z tym pogodzic. nie rozpaczaj bo nic to nie zmieni!