Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34-letnia dziewica

mam 34 lata i nie wiem jak smakuje seks

Polecane posty

Gość 34-letnia dziewica
Bedziecie mnie swatac? :) Oj to troche na sile:)

Gość ojejjku
jakie tam swatać, a to myslisz ze ty jedna na swiecie jestes w takiej sytuacji?

Gość ojejjku
nie boj się, nikt na pewno nie zrobi Ci świni, zreszta jak uważasz, mogłabym pomóc

Gość 34-letnia dziewica
tak sama i kot:(

hmmm... moznaby pomyslec ze jestes idealaem dla facetow! ladna, jasnowlosa, wysoka kobieta, z wlasnym mieszkaniem... to gdzie jest pies pogrzebany??!!

Gość 34-letnia dziewica
nie wiem

ech zycie... musze uciekac a Tobie zycze powodzenia. Daj znac jak cos ciekawego sie wydarzy... moje GG 2732404. pozdrawiam :)

Gość 34-letnia dziewica
to moze byc dopiero za 10 lat:)

Musisz zmienić nastawienie. A nawet jeśli ktoś chce cie zeswatać to co w tym zlego. Szczesciu trzeba pomóc.

Gość Bigitte Lotta
a spod jakiego jesteś znaku?

Gość 34-letnia dziewica
Panna

Gość 34-letnia dziewica
stara panna..

Gość Bigitte Lotta
najlepiej się dogadasz z Bykiem albo Koziorożcem.

Masz złe nastawienie;)Jak tak będziesz mysleć, to za 10 lat znowu załozysz taki temat:P Nawet nie chcesz powiedziec gdzie mniej wiecej mieszkasz. Może ktoś by Ci coś doradził.Skąd możesz wiedziec czy ktos nie mieszka w tej samej miejscowości;) Może jest jakiś samotny facet w podobnym wieku i czyta to :D Co masz do stracenia.

Jestem w szkoku bo nie pojawili sie podszywacze na topiku, ani tez zadnych komentarzy w stulu \"dziewice wyginely jak dinozaury\" Cos faktycznie trzeba zaradzic;) Na pewno jestes fajna kobitka, tylko moze faktycznie sprawiasz wrazenie niedostepnej;) Czasami przyczyn takich problemow trzeba szukac gdzies glebiej, czasami nawet jest konieczna jakas wizyta u psychoterapeuty. probowalas moze?

Gość niebo do wynajęcia
tak naprawdę jest nas więcej, niż można podejrzewać ;) mam 29 lata i nawet nie sprawdzałam, czy ktoś by mnie zechciał ;) pewnie nie, tak myślę :) żyję sobie w swoim własnym, może trochę zalęknionym świecie, ale dobrze mi z tym :) tylko czasem pojawia się mała tęsknota za kimś wyjątkowym - takim prawdziwym przyjacielem :) którego można by było np. posłuchać czasem, jak mówi, cokolwiek ;) albo poczęstować upieczoną szarlotką. Ale to tylko chodzi o więź emocjonalną, nic więcej, bardzo mi tego właśnie brakuje.

Gość ja mam 25
też panna(chyba jeszce nie taka stara) ale to samo:O i brak perspektyw na zmiane i do tego też nieśmiała

Gość ja mam 25
ja sie już nie użalam,przyzwyczaiłam sie do tego jak sie zmieni to zajebiście jak nie to trudno,ale czasami można mieć zły dzień

Mi też się wydawało że sie przyzwyczaiłem, ale przychodzi taki dzień, że ta samotność tak dobija, I dopiero się zaczyna mysleć ile to sie lat straciło:(

Gość ja mam 25
ja już czasem mam poczucie że trace najlepsze lata życia ale z drugiej strony co dzień rozmyślać o samotności,zadręczać sie i desperacko szukać drugiej połowki też nie ma co

ja nie miałam na mysli leczenia tabletkami:) tu potrzebna jest zmiana toru myslenia,zmiana nastawienia do ludzi i samej siebie nastolatkom to udaje się osiągnąc samym , nie wiem jak u dorosłych - moze jakas terapia