Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linki

gastroskopia

Polecane posty

Gość linki

miałyście? boli? jak sie zachowywałyście podczas niej? jest przyjemna? z góry dzięki za odp.

Przyjemna??? Wpychanie do gardła rury od odkurzacza :O Nie miałam, ale miałam 3 razy sondę - nigdy więcej!

Gość da sie przezyc
chociaz przyjemne to nie jest. trzeba byc na szczo i tyle...

Gość okłamali cie chyba
uwielbiałam ja bo świetnie współpracowałam z lekarzem, teraz tez chce iśc, lubie wiedziec czy coś tam z żółądkiem sie nie dzieje. Więc tak na czczo lezałam i włozył rurkę do ust i lekko wepchnął i w momencie jak robiłam jakby połkniecie śliny szybko ja popchał dalej i juz samo mi wchodziło jak makaron, nie boli wcale, to ból w głowie ci sie robi . no i jak lekarz nacisnie tam coś to wtedy ci się na wymioty zbira bo on wtedy wciska powietrze by widzieć lepiej żołądek, wszystko jest Ok jak masz odruchy wymiotne, moze łezka poleciec, ale nie ma mowy o bółu i całkiem przyjemne jest jak wyciaga rurkę z ciebie, raz dwa i juz, nie zorientujesz się nawet serio. tylko słuchaj lakarza i lez spokojnie bez ruchu. uwierz to nie boli

Gość żona pana Kleksa
moze miałas kiepskiego lekarza. Trzeba trafic na specjalistę , delikatnego a nie partacza.