Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąziutka

życie jest piekne

Polecane posty

Gość cocakarola
i z kazdą chwilą mam większy smak na życie

Gość hmm*
ale dzisiaj dzięki kilku prostym słowom mojego partnera rozwiały się wszystkie moje wątpliwości,obawy ------------------- własnie:)

Gość cocakarola
hmm* a pełno Cię wszędzie aż się uśmiecham hmmmmmmm

Gość hmm*
pełno mnie pełna ja jestem smakiem ;) tych dni, co beda przed anmi na nute grechuty:)

Gość cocakarola
kurcze szczęsliwa jestem tu i teraz jejuś jakie fajne uczucie jak fajnie jest czytać takich ludzi

Gość hmm*
jak pieknie byc szczesliwym czlowiekiem:) i dawac to drugeimu ukochanemu z nim nawte gwiazdy pieknie swieca, piekniej bo dla nas:)

Gość SlodkaMyszka
tez uwazam, ze zycie jest piekne - KOCHAM ZYCIE, na kafeteri dobija mnie podejscie mlodych kobiet do zwiazkow. Dziewczyny na wszystko potrzeba czasu, czas jest naszym przyjacielem. Tez jestem sama, w moim zyciu bylo wielu facetow, wiem ze to nie byli dla mnie mezczyzni. Codziennie rano budze sie z nadzieje, ze kiedys poznam tego jedynego, nie szukam go na sile. Lubie swoje towarzystwo, mam wspanialych rodzicow, przyjacol ktorym ufam i na ktorych moge liczyc w kazdej chwili, dobra prace a ten jedyny napewno kiedys sie znajdzie i gleboko w to wierze ...

Gość cocakarola
jest pięknie byc z kimś kto widzi nas pięknym dzielić się tą radością...wtedy ona wraca pięknie jest przeżywać coś zwykłego w niezwykły sposób dzięki drugiej osobie poznawać ją,móc jej pomóc,sprawić,że się usmiechnie

Gość cocakarola
dzisiaj tez tak myślę i wiem pięknego dnia wszytskim zyczę

ja tez sie dolaczam do piewcow urokow zycia:) Zycie jest piekne, tyle rzeczy zostalo nam podarowanych za nic, cieszmy sie, ze mozemy chodzic, widziec i myslec..szczescie jest w nas samych, trzeba tylko mu dac okazje do uwolnienia sie z okowy dolow, pesymizmu i toksycznego wplywu wiecznych maruderow..pozdrawiam:)

Gość wąziutka
wczoraj wieczorem było dobrze, spokojnie.. Dzis od rana ból brzucha, uczucie że świat jest dla mnie zbyt wielki zbyt niezrozumaiły.. czasem watpię że jest we mnie jakas siła.. ale wciąz w to wierze, choć aktualnie tego nie czuje.