Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlodkaMyszka

Faceci a serwisy randkowe

Polecane posty

Gość SlodkaMyszka

czesc, mam pytanie co myslicie o facecie ktory ma stala dziewczyne, twierdzi, ze ja bardzo kocha, i ze jest mu przeznaczona. Jedak siedzi codziennie na serwisach randkowych i pisze z innymi dziewczynami, w opisie ma napisane ze szuka milosci, kobiet i przyjazni. W dodatku pisze smy i dzwoni do bylych dziewczyn. Twierdzi ze to normalne.

Gość SlodkaMyszka
dzieki ja tez mysle ze to palant, mojej kolezanki chlopak tak robi, a oni mu dalej ufa...

Gość SlodkaMyszka
rozmowa nic nie daje ona tak strasznie go kocha i ufa mu. On jej wmawia ze to jest normalna rzecz, ze on nic zlego na tych czatach nie robi tylko pisze z dziewczynami, a co do bylych twierdzi, ze to nic zlego w tym, ze czasami zadzwoni, pogada albo sie spotka.

Gość SlodkaMyszka
a mam nadzieje, ze on sie zmieni, ale czuje, ze on od tych czatow jest uzalezniony... dziwny czlowiek

Gość SlodkaMyszka
debil jest pelno na swiecie, uwazajcie dziewczyny

Gość Karla119
po prostu chłopak jest nadziany a ona jest głupia,ja bym go bardziej wykorzystała :P

Gość cocakarola
trafiłaś na typa macho przez internet pisze bo go kręci zainteresowanie przejdzie...

Gość SlodkaMyszka
Karla119 dlaczego myslisz, ze on jest nadziany? Cocakarlo kim jest dla ciebie tym macho przez internet? Bo dla mnie to zakompleksiony facet, ktory szuka dowartosciowania w swiecie wirtualny.

Gość cocakarola
macho przez internet? miałam na myśli to,że być może jest tym,kim nie jest w realu i to go pasjonuje

Gość cocakarola
mam nadzieje,że ten problem nie dotyczy mężczyzny z ktorym jesteś ale życie jest piękne :)

nie ten problem nie dotyczy mojego mezczyzny tylko kolezanki i szkoda mi jej ze sie wrecila w taki glupi zwiazek. Ja uwazam ze jak facet naprawde kocha to dla niego liczy sie tylko jednak kobieta a nie jakies glupie pogaduszki na czatach i smsy do obcych kobiet.

Gość cocakarola
niestety zdarza się,zdarzają sie takie typy ja wychodze z zalożenia,że jeżeli ja nie chcę by coś mi zrobiono,np. zdradzono,to nie zdradzam najpierw wymagam od siebie,potem od innych

super filozofia, tez tak mysle, ze jak czlowiek jest dobry to kiedys to mu sie wynagrodzi podwojnie i spotka czlowieka ktory mysli podobnie jak on